ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απευθύνθηκε σε ΓΓΑ και ΕΟΔΥ ο Θρύλος

Απευθύνθηκε σε ΓΓΑ και ΕΟΔΥ ο Θρύλος

Περιπλέκεται για τα καλά, η ήδη δύσκολη εβδομάδα, που είχε μπροστά του ο Θρύλος. Η… διαβολοβδομάδα, όπως λέμε. Μετά την ανακοίνωση του 3ου κρούσματος κορονοϊού, από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, είναι λογικό να υπάρχει μεγάλη ανησυχία, στις τάξεις της ομάδας, ως προς τη δυνατότητα να ταξιδέψει, σε Ισπανία και Γαλλία, αντίστοιχα, για τα ματς με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν.

Ο Θρύλος δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και αμέσως κινήθηκε, για να μάθει τι και πως…

Απέστειλε, έτσι, επιστολή στη ΓΓΑ και στον ΕΟΔΥ, για να ενημερωθεί, για το αν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο, με βάση τα υπάρχοντα κρούσματα, τα οποία ανακοίνωσε μέσα σε λίγες ημέρες. Τρία, τον αριθμό.

Πολύ πρόσφατα, ο ΕΟΔΥ δεν είχε επιτρέψει στον Παναθηναϊκό, να ταξιδέψει στη Ρωσία. Η ομάδα του Βόβορα είχε, τότε, δύο κρούσματα και υπήρξε ο φόβος εκδήλωσης τρίτου, επί ρωσικού εδάφους, γεγονός που θα σήμαινε ότι θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα, εκεί. Έτσι, δεν της είχε επιτραπεί να ταξιδέψει.

Επομένως και ο Ολυμπιακός περιμένει, αυτή την ώρα, να μάθει αν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο, για να πάει στην Ισπανία και στη Γαλλία. Είναι λογικό ότι αμέσως μόλις έχει νέα, για το θέμα, η ΚΑΕ θα στραφεί και στην Ευρωλίγκα, για να λάβει οδηγίες και από τη διοργανώτρια, ως προς τι γίνεται με τα δύο ματς. Τα οποία, βεβαίως, αυτή τη στιγμή, είναι στον αέρα.

Προς το παρόν, πάντως, τα ματς με Βιλερμπάν και Μπάρτσα, είναι στον «αέρα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ