ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τη διέλυσε...

Τη διέλυσε...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό, αφού στα πρώτα 4 λεπτά το σκορ ήταν ισόπαλο στο 2-2.

Στη συνέχεια όμως οι άμυνες σταμάτησαν να παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο, αφού και οι δύο ομάδες σκόραραν με μεγάλη συχνότητα τόσο έξω από τη γραμμή του τριπόντου, όσο και μέσα από αυτή. Στην πρώτη περίοδο ο Ολυμπιακός, κατάφερε να κρατήσει το πάνω χέρι για σχεδόν όλη τη διάρκεια της και το τέλος της τον βρήκε να προηγείται με 26-23.

Η δεύτερη είχε ακόμα μεγαλύτερο θέαμα όσον αφορά την επίθεση και των δύο ομάδων, αφού τα τρίποντα έμπαιναν το ένα πίσω από το άλλο και οι άμυνες για ακόμα μία φορά δεν ήταν αυτές που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός με καλύτερο του παίκτη τον Σλούκα, αλλά και τον Βεζένκοφ που ήταν για ακόμα μία φορά συγκλονιστικός, κατάφερε να πάει στο ημίχρονο προηγούμενος με 51-50.

Το μεγάλο σκορ του ημιχρόνου, μαρτυρά ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αν και ήταν σχεδόν άριστη επιθετικά, είχε αμυντικά θέματα, καθώς οι 50 πόντοι που δέχθηκε ήταν πάρα πολλοί. Στην Τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερη άμυνα, πίεσε τη Χίμκι και κατάφερε σταδιακά με σωστές επιλογές στην επίθεση να ανεβάσει την διαφορά για πρώτη φορά πάνω από τους 10. 

Τα συνεχόμενα τρίποντα που πέτυχε ο Θρύλος δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Ρώσους να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αφού όπως είπαμε η άμυνα του πλέον δεν επέτρεπε να δεχθεί εύκολα καλάθια και έτρεχε στον αιφνιδιασμό με την πρώτη ευκαιρία. 

Η τελευταία περίοδος, αν και για πολλούς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, είχε το δικό της σασπένς, αφού η διαφορά έπεσε αρκετές φορές στο όριο των δέκα πόντων. Τα δύο καλάθια και φάουλ από Σπανούλη και Χάρισον τελείωσαν το παιχνίδι μια και καλή με το τελικό 88-105 να δείχνει ότι ο Θρύλος κυριολεκτικά διέλυσε την αντίπαλο του.

Καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο Σλούκας που σημείωσε 25 πόντους και αυτή ήταν η καλύτερη του εμφάνιση από την ημέρα που επέστρεψε στην ομάδα. 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ