Να γίνει πιο δυνατός από τα λάθη του!

Να γίνει πιο δυνατός από τα λάθη του!
Book Small Mobile

Με στόχο να διορθώσει τα λάθη που έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι, πηγαίνει ο Ολυμπιακός στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν για το εξ αναβολής παιχνίδι του πρώτου γύρου που είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του γνωρίζουν τα λάθη που έκαναν και θέλουν να τα διορθώσουν  ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι. Η γαλλική ομάδα έδειξε ότι μπορεί να γίνει πολλή επικίνδυνη, ωστόσο δεν αποτελεί φόβητρο για τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι αν και έπαιξαν καλή άμυνα στο παιχνίδι της Παρεσκευής, παρουσίασαν μία στασιμότητα στην επίθεση, που τους ανάγκαζε να σουτάρουν πολλές φορές στη λήξη του χρόνου. Αυτό φυσικά έδινε την ευκαιρία στους παίκτες της Βιλερμπάν να μπορούν να βγάζουν εύκολες άμυνες και να σκοράρουν στο ανοικτό γήπεδο.

Συνεπώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει μία «χρυσή τομή» η οποία θα ισορροπήσει αυτά τα δύο. Δηλαδή την καλή άμυνα και τη συνέπεια στην επίθεση.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο τεχνικός του Θρύλου, μόνο το παιχνίδι θα δείξει αν η ομάδα κατάλαβε 100% τα λάθη της, ενώ πιστεύει πως σίγουρα έχει όλα τα φόντα για να ανέβει ακόμα ένα επίπεδο πάνω.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ