ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανάσες και δοκιμές ενόψει ντέρμπι...

Ανάσες και δοκιμές ενόψει ντέρμπι...

Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον Ιωνικό Νίκαιας στη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο του «Monday Night Game Against Covid-19» με σκορ 88-93. Οι ερυθρόλευκοι ξεκούρασαν αρκετούς παίκτες αφού σε λίγες ημέρες έρχεται και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα. Το παιχνίδι είχε ξεκάθαρο φιλικό χαρακτήρα καθώς οι άμυνες ήταν αρκετά ανοικτές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπουν πολλοί πόντοι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να αφήσει εκτός τον Βασίλη Σπανούλη για να του δώσει ανάσες, ενώ στο παρκέ δεν είδαμε και τον Σλούκα που βρήκε και εκείνος την ευκαιρία να πάρει ανάσες. Ο Ιωνικός ήταν αρκετά πιο επιθετικός και με καλά ποσοστά έξω από τη γραμμή του τριπόντου, κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ και στο τέλος να προσπεράσει και να αυξήσει το προβάδισμα του.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του έβγαλε κάποιες ωραίες φάσεις και συστήματα, καθώς μην ξεχνάμε πως πέρα από ένα φιλικό παιχνίδι για καλό σκοπό, ήταν και ένα δυνατό τεστ ενόψει ντέρμπι. Πολλοί από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας πήραν χρόνο συμμετοχής και κατάφεραν να δείξουν αρκετά πράγματα στον προπονητή τους.

Όπως είναι λογικό ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να επενδύσει πολύ στον ελληνικό κορμό που υπάρχει στο ρόστερ και αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα μία ευκαιρία για να πάρουν κάποια λεπτά συμμετοχής.

Τα Δεκάλεπτα: 25-29, 47-43, 69-66, 88-93.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Νικολαΐδης 5 (4ασ., 5λ.), Χάρισον 11 (4 ασ., 3λ.), Χαραλαμπόπουλος 9 (2/6 τρ.), Λαρεντζάκης 11 (5 κλεψ.), Μάρτιν 5 (4ρ.), Πρίντεζης 11 (3 ασ.), Ζαν Σαρλ 3, Κολοβέρος 8 (5 ασ.), Σκουλίδας 3, Τζένκινς 4 (3 ασ.), Ελις 4, Χρηστίδης 4, ΜακΚίσικ 10.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Αγγέλου): Σμιθ 9 (5 ασ.), Πετρόπουλος 5, Πριτζέτ 12, Χατζηκυριάκος, Βλάχος, Γιώτης, Μαυροκεφαλίδης 21 (7ρ.), Χάλογουελ 12, Μουχαϊμίν 1, Τολιόπουλος 13 (4ρ., 8 ασ.), Χουγκάζ 11 (5ρ.), Χόλιφιλντ 9 (3λ.).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ