ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το τερματίσατε!

Το τερματίσατε!

Μα τόσος ΠΟΝΟΣ! Έχουν πεθάνει στον ΠΑΟ με το "διπλό" που έκανε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Μα να μην πάρουν ούτε ένα πρωτάθλημα φέτος. Δεν παλεύεται αυτό! Και ξεπέρασαν και τον εαυτό τους! Δεν υπάρχει αυτό που ανάρτησαν στο λογαριασμό του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο λογαριασμό τους, στο facebook.

Διαβάστε το ποστάρισμά τους που ανέφερε ότι "Χθες, οι 2 από τους τρεις διαιτητές που δεν σφύριξαν τα βήματα του κ. Σπανούλη ήταν ο κ. Μάνος που χάρισε το πρωτάθλημα Α1 μπάσκετ γυναικών το 2015 στην ΑΕ Σουρμένων Ελληνικού ενάντια στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και ο κ. Κορομηλάς που χάρισε το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών το 2016 στον ΟΣΦΠ, εναντίον πάλι του Παναθηναϊκού Α.Ο. Επειδή τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο..."

Η Σαντορίνη και η γραφικότητά της ωχριά μπροστά σας... Το τερματίσατε αυτό... θυμηθήκατε ότι οι 2 από τους 3 διαιτητές του ματς είχαν σφυρίξει τα κορίτσια του ΠΑΟ και είχατε την αίσθηση ότι σας αδίκησαν! Και όχι μόνο ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρεται, αλλά και το Ελληνικό; Πόσο πιο κάτω θα πέσετε. Ο ΠΟΝΟΣ του Ηλία και των φίλων του δεν θα περάσει ποτέ.

Το 2016 είναι μια χρονιά που θα σας πονά για πάρα πολλά χρόνια, δεν θα την παλεύετε! Πουθενά δεν θα χαρείτε, παντού θα έχει ήττες και χαμένα πρωταθλήματα. Πάλι καλά που πήρατε ένα κύπελλο στο μπάσκετ γιατί εάν βγάζατε τη χρονιά άτιτλοι σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, θα έπρεπε να βρείτε πού θα κρυφτείτε!

Κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, από την ημέρα που έχει αναλάβει αυτή η διοίκηση τον Παναθηναϊκό Α.Ο., ξέχασε τι σημαίνει τίτλος...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ