«Πρέπει να είσαι αποφασισμένος» (video)

«Πρέπει να είσαι αποφασισμένος» (video)
Book Small Mobile

Συνέντευξη στο κανάλι της Euroleague έδωσε ο Τσαρλς Τζένκινς.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού ρωτήθηκε πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν Αμερικανό να αγωνίζεται στην Ευρώπη τόσο μακριά από την οικογένειά του. Με τον γκαρντ των «ερυθρόλευκων» να απαντά:

«Όταν ήμουν 23 ετών μετακόμισα στο Βελιγράδι, αφού είχα ήδη αγωνιστεί για δύο επαγγελματικά χρόνια στο NBA το οποίο δεν πήγε καλά.

Ο ατζέντης μου, μου παρουσίασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τον Ερυθρό Αστέρα και εγώ ήθελα ένα νέο ξεκίνημα με μία ομάδα η οποία με υποδέχθηκε ανοίγοντας την αγκαλιά της για μένα.

Την πρώτη μου χρονιά θυμάμαι να μου λείπει η χώρα μου και να μην είμαι για πρώτη φορά σπίτι μου στην Ημέρα των Ευχαριστιών ή στα γενέθλια της μητέρας μου. Θυμάμαι να μιλάω με τους φίλους μου σε ένα γκρουπ και να μου λένε ότι ετοιμάζονται να βγουν και εγώ ήμουν στην άλλη άκρη του κόσμου σε εντελώς διαφορετική ώρα χωρίς να μπορώ να είμαι μαζί τους.

Αλλά αν θες να παίξεις επαγγελματικό μπάσκετ, θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος πως αυτό είναι το σωστό.

Θα πρέπει να είσαι πνευματικά δυνατός για να βρίσκεσαι τόσο μακριά από την οικογένεια σου. Να κοιτάς την εξέδρα και να μη βλέπεις κανέναν δικό σου».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ