ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για τον Ολυμπιακό μιλάμε

Για τον Ολυμπιακό μιλάμε

Είναι γνωστά αυτά που απασχολούν τον Ολυμπιακό, στο μπάσκετ. Τα προβλήματα που εμφάνισε η ομάδα, κατά την εφετινή περίοδο, οι ελλείψεις που βγήκαν στο ρόστερ, τα θετικά στοιχεία. Αυτά στα οποία μπορεί ο Μπαρτζώκας να πατήσει, για να χτίσει την ομάδα του «αύριο». Όλα προσμετρώνται και τίθενται στη ζυγαριά, για να ζυγιστούν και να αξιολογηθούν. Για τον Ολυμπιακό μιλάμε, άλλωστε, όχι για καμιά… τυχαία ομαδούλα. Θα γίνουν αυτά που πρέπει.

Οι πρόεδροι και ο κόουτς είναι σε συνεννόηση. Και αυτό μόνο μπροστά μπορεί να πάει την ομάδα. Διάθεση υπάρχει. Τεχνογνωσία επίσης. Και μία, δύο, τρεις αστοχίες, μέσα σε μία χρονιά, μπορεί να έρθουν. Ωστόσο, το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο μέγεθος, ικανό να ανταπεξέρχεται σε τέτοιου είδους δυσκολίες. Και να χτίζει πάνω σε αυτά που πρέπει, διορθώνοντας παράλληλα, τα λάθη.

Η νέα σεζόν θα έρθει με αλλαγές. Ο Μπαρτζώκας ήδη δουλεύει την ομάδα του αύριο, με καλύτερες επιλογές, με περισσότερες λύσεις. Με σωστό προγραμματισμό και με βελτίωση και αγωνιστικά. Όχι μόνο με… πολλές μεταγραφές. Δεν χρειάζεται… καραβιές παικτών, αυτός ο Ολυμπιακός, για να γίνει καλύτερος. Χρειάζεται, απλώς, το απόλυτο διάβασμα της κατάστασης, από τη Διοίκηση κα τον κόουτς. Και έτσι, λάθη τα οποία έγιναν φέτος, θα περιοριστούν ή θα εξαφανιστούν, του χρόνου. Και η ομάδα μόνο καλύτερη θα μπορεί να είναι.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ