ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έκλεισε με νίκη και του χρόνου καλύτερος...

Έκλεισε με νίκη και του χρόνου καλύτερος...

Νίκη του Ολυμπιακού του απέναντι στη Χίμκι μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με σκορ 82-75. Στην τελευταία του αναμέτρηση για φέτος, αφού ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Στόχος του Ολυμπιακού πλέον είναι να εμφανιστεί τη νέα σεζόν όπως πρέπει και να είναι καλύτερος φυσικά από την εικόνα που είχε φέτος.

Η Χίμκι στο ΣΕΦ «κατέβηκε» με εννέα παίκτες, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών. Οι Ρώσοι προτίμησαν να μπουν σε έναν... διαγωνισμό τριπόντων έχοντας στο ματς 14/26 τρίποντα!

Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε 5/24, αλλά ήταν καλός στα δίποντα βάζοντας την μπάλα κοντά στο καλάθι και είχε 24/35. Καλύτεροι οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν να πάρουν το ματς χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα από τη Χίμκι, η οποία από ένα σημείο και μετά φέτος προτίμησε να παίζει με παίκτες από τη Ρωσία και όχι με αρκετούς ξένους.

Πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος έκανε το double double με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Παράλληλα, καλή εμφάνιση έκανε και ο Πρίντεζης με 14 πόντους έχοντας το απόλυτο στα σουτ, με 4/4 δίποντα, 1/1 τρίποντα και 3/3 βολές. Ο αρχηγός του Θρύλου, Βασίλης Σπανούλης, δεν είχε πόντους, σημείωσε μόλις 1 με βολή, αλλά έδωσε 9 ασίστ!

 

PHOTO GALLERY

Έκλεισε με νίκη και του χρόνου καλύτερος...
Έκλεισε με νίκη και του χρόνου καλύτερος...
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ