ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ας πούμε μόνο την αλήθεια...

Ας πούμε μόνο την αλήθεια...
Book Small Mobile

Για μια ακόμα φορά οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου ήταν το πρώτο θέμα! Ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού, μετά τον αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο, είπε πολλά. Όμως, οι δηλώσεις που συζητήθηκαν περισσότερο ήταν εκείνες για τον Κώστα Σλούκα. Γιατί, όμως, έγινε τόσο μεγάλος ντόρος;

Τα πράγματα είναι απλά... Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε ορισμένα πράγματα, αλλά κάποια τα μετάφεραν όπως τους βόλευε, τα παρουσίασαν όπως τους βόλευε και δημιούργησαν λανθασμένες εντυπώσεις.

Η δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου ήταν η ακόλουθη: "Τον Σλούκα τον θέλαμε, κάναμε τα πάντα για να μείνει, δεν δέχτηκε να συναντηθεί μαζί μας, είπε ψέματα το παιδί, παρόλο που τον αγαπάμε και πρόσφερε στον Ολυμπιακό και είναι και πολύ καλός παίκτης και θα γίνει ακόμη καλύτερος, ότι ήθελε να πάει με τη μητέρα του να μιλήσει στη Θεσσαλονίκη και ήταν στην Αθήνα και είχε άλλες συναντήσεις".

Η λέξη ψέματα αφορά όσα ανέφερε ο Σλούκας σχετικά με την αδυναμία του να βρεθεί στην Αθήνα για να μιλήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, την ώρα που το έκανε για να έχει άλλες συναντήσεις. Μόνο αυτό. Ποτέ κανείς δεν είπε, πόσω μάλλον ο εκ των προέδρων του Θρύλου πως ο διεθνής γκαρντ είναι ψεύτης! Άλλο λέω ψέματα, άλλο είμαι ψεύτης. Γιατί αυτή η εξίσωση λέξεων και φράσεων αποκρύπτει την ουσία και την αλήθεια!

Επιπλέον ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον παίκτη, σημειώνοντας πως είναι καλός παίκτης και πως θα γίνει ακόμα καλύτερος. Εντελώς τυχαία, αυτή η φράση πέρασε στα... ψιλά και δεν της έδωσαν ορισμένοι σημασία, όπως έκαναν με την προηγούμενη. Ίσως γιατί δεν τους βόλευε, ίσως γιατί δεν τους άρεσε... Όπως και το "εμείς τον αγαπάμε" που πέρασε στο... ντούκου. Διότι έδειξε ότι δεν έχει κανείς... θέμα με τον διεθνή γκαρντ. Ειδικά οι πρόεδροι του Ολυμπιακού παρά τα όσα έγιναν πριν από μερικούς μήνες.

Το θέμα είναι πως ορισμένοι την μετάφεραν την ιστορία όπως τους βόλεψε για να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά. Για να κάνουν κακό στον Θρύλο, όχι μόνο στη διοίκησή του. Δεν τους πέρασε... Αλλά θα το επιδιώξουν και πάλι. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ. Γι' αυτό πρέπει να εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους και τις λεπτομέρειες, το νόημα και να μην μένουμε σε λέξεις που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ