ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΑΙΣΧΟΣ! Στερούν από τον Ολυμπιακό τη νίκη!

ΑΙΣΧΟΣ! Στερούν από τον Ολυμπιακό τη νίκη!

ΕΟΚ, ΚΕΔ και προπαγάνδα τα… κατάφεραν! Μέτρησαν το καλάθι ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ της Ριντ και ανέβαλαν τον σημερινό, δεύτερο τελικό! Ανήμερα του δεύτερου τελικού έβγαλαν μία απόφαση-σκάνδαλο, εις βάρος του Ολυμπιακού, μετρώντας ένα άκυρο καλάθι, στέλνοντας το ματς 72-72 και ακυρώνοντας, στα χαρτιά, μία ΔΙΚΑΙΗ και πεντακάθαρη νίκη του Ολυμπιακού, την οποία πήρε στο παρκέ!

Η απόφαση… μαγειρευόταν μέρες τώρα, με την προπαγάνδα υπέρ του ΠΑΟ να έχει… οργιάσει και να μη σταματάει να γράφει και να… προετοιμάζει το έδαφος, για το τι θα συνέβαινε!

Ο Ολυμπιακός προφανώς και δεν θα αφήσει το θέμα έτσι! Ασκεί άμεσα έφεση, κατά της απόφασης, για την οποία πληροφορήθηκε σήμερα Κυριακή, ανήμερα του δευτέρου τελικού! Αλλά δεν σταματάει εκεί! Θα κινηθεί νομικά, εναντίον όσων συμμετέχουν σε αυτή τη φαρσοκωμωδία και την «κλοπή», η οποία έχει στηθεί εις βάρος του μεγαλύτερου πολυαθλητικού Συλλόγου στη χώρα!

Η απόφαση για το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ, αλλά και για την τύχη του δευτέρου τελικού, για τον οποίο οι αθλήτριες του Ολυμπιακού έμαθαν σήμερα ότι αναβάλλεται, δεν είναι το μόνο θέμα, αφού εκκρεμεί και η ένσταση του Ολυμπιακού, για την αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου. Από την Παρασκευή ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει συμπληρωματικό υπόμνημα, για το θέμα, το οποίο δεν συζητήθηκε καν!

Όπως και να ‘χει, γίνεται σαφές ότι η ΕΟΚ και η ΚΕΔ κάνουν το χατίρι του ΠΑΟ… έτσι απλά! Μπροστά στο να είναι ευχαριστημένο το αγαπημένο παιδί της ομοσπονδίας, το άθλημα πάει… 100 χρόνια πίσω!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ