ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: «Διετής συμφωνία με Λάιτι» (photo)

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: «Διετής συμφωνία με Λάιτι» (photo)

Προχωράει άμεσα και… κλείνει, αρκετά νωρίς όπως φαίνεται τις βασικές μεταγραφικές του κινήσεις, ο Θρύλος στο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται, όπως αναφέρουν από το εξωτερικό και πηγάζει και από το «ερυθρόλευκο στρατόπεδο», πολύ κοντά στο να επισημοποιήσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Ντέιβιντ Λάιτι της Βιλερμπάν. Όπως αναφέρει ο Εμιλιάνο Κάρχια, του Sportando στο εξωτερικό, αλλά δείχνει να επιβεβαιώνει και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Αμερικανός θα έχει διετή συμφωνία, την οποία θα υπογράψει, για να ντυθεί στα χρώματα του Ολυμπιακού και να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός έχει ιδιαίτερη έφεση στο επιθετικό παιχνίδι και αναμένεται να τονώσει αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη, ο οποίος έρχεται να συμπληρώσει το παζλ στην περιφέρεια, η οποία με την προσθήκη και του Γουόκαπ, αλλά και με τους παίκτες που παραμένουν, από πέρυσι, αλλάζει επίπεδο!

Ο Λάιτι έχει ύψος 1.95 μ. και έχει κυρίως εκτελεστικές αρετές, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια με την Βιλερμπάν στην Euroleague, έχοντας μέσο όρο 11,3 πόντους ανά αγώνα. Στα δίποντα είχε ποσοστό ευστοχίας 53,5% και στα τρίποντα 35.1%, ενώ στις βολές είχε 86.1%. Παράλληλα, είχε μέσο όρο 1.7 ασίστ, αλλά και 2.6 ριμπάουντ.

Δείτε τι λέει ο Εμιλιάνο Κάρχια:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ