ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν παίζει στην Εθνική ο Πρίντεζης!

Δεν παίζει στην Εθνική ο Πρίντεζης!

Εκτός Εθνικής έμεινε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός αποστολής για το Προολυμπιακό τουρνουά!

Ο έμπειρος φόργουορντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην ποδοκνημική. Κάτι το οποίο έκανε γνωστό ο προπονητής της Εθνικής, Ρικ Πιτίνο:

«Μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου και ο Γιώργος Πρίντεζης θα χάσει το τουρνουά στον Καναδά. Έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, έχει κάνει μαγνητική, τον είδαν τρεις γιατροί και όλοι συμφωνούν πως πρέπει να κάνει επέμβαση. Σε περίπτωση που γίνει καλά και περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες πιστεύω πως θα είναι μαζί μας.

Είχε ενοχλήσεις, έκανε ένεση, δεν βοήθησε, δοκίμασε τα πάντα για να παίξει. Είναι ένας πολεμιστής, ήθελε να παίξει, αλλά πρέπει να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση. Και οι τρεις γιατροί που τον εξέτασαν συμφώνησαν πως πρέπει να χειρουργηθεί.

Είναι απογοητευτικό για μένα, γιατί τον λατρεύω, έχει άριστη νοοτροπία, έχει εμπειρία, ένα καταπληκτικό παιδί και μια μεγάλη απώλεια. Είμαι απογοητευμένος γιατί το ερωτεύτηκα το παιδί. Μπορεί να παίξει άλλα 2-3 χρόνια. Όταν δεν είσαι στο 100%, χτυπάς σε άλλο σημείο και δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό στον Παπαπέτρου ή τον Πρίντεζη. Θέλω να είναι υγιείς, θέλω να έχουν καλή καριέρα για όσα χρόνια έχουν μπροστά τους. Θα προσαρμοστώ ως προπονητής και θα κάνω το καλύτερο».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ