ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέο "μπαμ"! Η Καλτσίδου στο Θρύλο!

Νέο

Μια ακόμα πολύ σπουδαία μεταγραφή για τις νταμπλούχες Ελλάδας. Μετά την Εβίνα Μάλτση, μια ακόμα διεθνής Ελληνίδα παίκτρια επέλεξε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα της. Πρόκειται για τη Στέλλα Καλτσίδου, που επαναπατρίζεται για λογαριασμό του Θρύλου.

Μετά από 7 χρόνια στο εξωτερικό, όπου αγωνίζεται από 2009, η 33χρονη φόργουορντ πήρε τη μεγάλη απόφαση να αγωνιστεί εκ νέου στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Το μεσημέρι της Δευτέρας η Καλτσίδου πέρασε από τα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και υπέγραψε το συμβόλαιό της με τις "ερυθρόλευκες".

Με τη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του Θρύλου να αναφέρει πως "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Στέλλα Καλτσίδου. Η διεθνής αθλήτρια καλαθοσφαίρισης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο.

Η Στέλλα Καλτσίδου είναι γεννημένη στις 12 Ιανουαρίου 1983, έχει ύψος 1,87 μ., και αγωνίζεται στη θέση «3». Aπό το 2009 μέχρι το 2014 αγωνιζόταν στην Γαλλία με την Μπουρζ, ακολούθως έπαιξε για μια σεζόν στην Τουρκία με την Καϊσέρι Κάσκι και το 2015 επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Ταρμπ Ζεσπ Μπιγκόρ.

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο Γαλλικό πρωτάθλημα με την Βιλνέβ-ντ'Ασκ - Λίλ Μετροπόλ".

Μια ακόμα πολύ σπουδαία μεταγραφή, με την οποία οι νταμπλούχες Ελλάδας δυναμώνουν πάρα πολύ, ενόψει της συμμετοχής τους τη νέα σεζόν στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο Eurocup.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ