ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον ΓΛΕΝΤΑΕΙ στο ΟΑΚΑ!

Τον ΓΛΕΝΤΑΕΙ στο ΟΑΚΑ!
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μάλλον καλύτερα τα ματς με τον ΠΑΟ να μην γίνονται σε δύο έδρες. Καλύτερα σε μία! Καλύτερα να γίνονται όλα τα ματς στο ΟΑΚΑ. Με τόσα ΓΛΕΝΤΙΑ που τους έχει ρίξει ο Θρύλος τον τελευταίο καιρό, ειδικά στα πλέι οφ, έχει δημιουργήσει παράδοση. Ο Ολυμπιακός μετράει, στα πλέι οφ, 3 σερί νίκες στην έδρα του ΠΑΟ!

Εκτός από τις δύο φετινές με τα τρίποντα νίκης, τα buzzer beater από τον Βασίλη Σπανούλη, οι "ερυθρόλευκοι" πρωταθλητές νίκησαν και πέρσι εκεί, στη σειρά των τελικών. Θυμίζουμε ότι φέτος επικράτησαν 68-66 στο 2ο τελικό και χθες πια, στον 4ο τελικό, με 82-81. Πέρσι ήταν το δεύτερο ματς της σειρά με τον Ολυμπιακό να φεύγει νικητής από το ΟΑΚΑ με 76-69.

Ο απολογισμός είναι 4 στα 5 τελευταία! Τόσο σε επίπεδο πλέι οφ όσο και συνολικά. Στα πλέι οφ είχε νικήσει 69-64 στον τρίτο τελικό της σεζόν 2013-14, ενώ είχε ηττηθεί στον 5 τελικό, της ίδιας σεζόν, με 82-71!

Συνολικά, η μοναδική ήττα στις 5 τελευταίες επισκέψεις στην έδρα του ΠΑΟ ήταν φέτος στην κανονική περίοδο, στην αρχή της σεζόν, όταν οι "ερυθρόλευκοι" δεν ήταν ακόμα έτοιμοι, με 73-69!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΘΡΥΛΕ Θεέ μου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ μου!

    ΘΡΥΛΕ Θεέ μου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ μου!

    Θα τον θυμάστε για πάντα. Τον Ολυμπιακό, τον Σπανούλη, τον Αγραβάνη, όλη την "ερυθρόλευκη" παρέα!

  • "Διπλό" και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    Η καρδιά του πρωταθλητή "μίλησε" στο ΟΑΚΑ και ο Θρύλος ξαναπήρε το πλεονέκτημα της έδρας

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ