ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η βραδιά των μεγάλων σουτέρ!

Η βραδιά των μεγάλων σουτέρ!

Μεγάλα ματς σε Ελλάδα και ΝΒΑ. Τέταρτος τελικός στη Basket League και 7ος τελικός στα πλέι οφ της Δυτικής περιφέρειας, στο NBA! Βράδυ Δευτέρας, ο Βασίλης Σπανούλης ευστοχεί στο ένα μετά το άλλο, στα μεγάλα τρίποντα μέσα στο ΟΑΚΑ, και δίνει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.

Με ένα ακόμα buzzer beater με το οποίο ο Kill Bill έβαλε την υπογραφή του στην 3η συνεχόμενη νίκη του Θρύλου, στους τελικούς της Basket League. Οι "ερυθρόλευκοι" από το 0-1, έφτασαν στο 3-1 και δεύτερο σερί πρωτάθλημα στο μπάσκετ.

Ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα, αλλά βράδυ Δευτέρας για την Αμερική, οι "splash brothes" των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο Στέφεν Κάρι και ο Κλέι Τόμπσον, ήταν αυτοί που έδωσαν στους "πολεμιστές" την 3η συνεχόμενη νίκη, την ολική ανατροπή κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (σ.σ.: με 4-3 από 1-3) στους τελικούς της Δύσης και την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ.

Μια βραδιά για μεγάλους σουτέρ που καθόρισαν την έκβαση δύο πάρα πολύ σημαντικών και συνάμα καθοριστικών αγώνων σε Ελλάδα και ΗΠΑ, αντίστοιχα. Όλους τους σημείωσαν από τουλάχιστον 6 τρίποντα στα ματς που αγωνίστηκαν, αλλά ο V-Span ήταν ο πιο εύστοχος! Με δεδομένο ότι το ματς του ΟΑΚΑ κρίθηκε στη δεύτερη παράταση, πάνω-κάτω, έχουν αγωνιστεί ίδιους χρόνους.

Σχεδόν 40 λεπτά Σπανούλης και Κάρι, 42 ο Τόμπσον.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε 6/10 τρίποντα και ποσοστό ευστοχίας 60%! Ο MVP της κανονικής περιόδου στο NBA είχε 7/12 τρίποντα και ποσοστό 58% και ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων, στο φετινό All Star Game του NBA, είχε 6/11, δηλαδή 54,5%!

Με τον V-Span να αγωνίζεται και εκτός έδρας, κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες πίεσης! Αλλά να είναι πιο εύστοχος και να κρίνει το ματς με το μεγάλο σουτ στο τέλος. Ήταν η βραδιά των μεγάλων σουτέρ!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ