ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον Πειραιά το 1ο FIBA 3x3 Greece TOUR

Στον Πειραιά το 1ο FIBA 3x3 Greece TOUR

Την τελική φάση του 1stInterwettenFIBA 3x3 GreeceTourφιλοξενεί ο Πειραιάς.Στις 27-28-29 και 30 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όπου δίνουν ραντεβού οι καλύτερες ομάδες και οι κορυφαίοι παίκτες της διοργάνωσης για να πρωταγωνιστήσουν σε μια καθ’ όλα φαντασμαγορική μπασκετική παράσταση, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πειραιά.

 

 

 

 

Ενίσχυση των πυρόπληκτων

 

Tο Τουρνουά στον Πειραιά αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές των ομάδων θα διατεθούν για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

 

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον σε αυτόν τον τρίτο σταθμό του 1stInterwettenFIBA 3x3 GreeceTour θα κορυφωθεί την τελευταία ημέρα (30 Αυγούστου) με τους τελικούς στους οποίους θα συμμετάσχουν οι καλύτερες ομάδες από το Ηράκλειο, την Πρέβεζα και τον Πειραιά, με έπαθλο την πρόκριση στο 3x3 Unites Challenger που θα διεξαχθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας στις 18-19-20 Σεπτεμβρίου.

Ο Πειραιάς, λοιπόν, παίρνει τη σκυτάλη από το Ηράκλειο και την Πρέβεζα και το προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου μετατρέπεται στη σκηνή ενός πολύ ελκυστικού μπασκετικού σόου, λίγες μέρες μετά την παρθενική εμφάνιση του Basketball 3x3 στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

 

Το μήνυμα του Γιάννη Μώραλη

 

Τη σημασία του Τουρνουά επισήμανε με εμφατικό τρόπο σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε το Τουρνουά Μπάσκετ 3 Χ 3 της FIBA, σε έναν από τους εμβληματικότερους χώρους της πόλης μας, στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Κάτοικοι και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα, από ελληνικές και ξένες ομάδες διεθνούς επιπέδου, με αγώνες αλλά και διαγωνισμούς επιδεξιοτήτων. Παράλληλα, με τη δράση αυτή, στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, καθώς όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν στις πυρόπληκτες περιοχές».

Ευκαιρίας δοθείσης ο Δήμαρχος Πειραιά δεν παρέλειψε να δώσει το διαχρονικό, ιστορικό και έντονο αθλητικό στίγμα της πόλης και συνάμα να απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς τους δημότες, ώστε να αγκαλιάσουν τη διοργάνωση, είτε με την ενεργή αγωνιστική παρουσία τους, είτε ως θεατές.

«Ο Πειραιάς είναι μια πόλη με σημαντική αθλητική ιστορία, με μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις, αλλά και πολλά σωματεία, στα οποία αθλούνται καθημερινά χιλιάδες παιδιά και νέοι. Στον Δήμο Πειραιά στηρίζουμε και επιδιώκουμε τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών δράσεων στην πόλη, οι οποίες φέρνουν τους πολίτες, ειδικά τα παιδιά που είναι και ζητούμενο, κοντά στον αθλητισμό. Παράλληλα, μέσα από αυτές και εξαιτίας της απήχησης που έχουν, μας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλουμε την πόλη μας και τις ομορφιές της ενισχύοντας την εξωστρέφειά της. Σας περιμένουμε λοιπόν στον Πειραιά, από τις 27 έως τις 30 Αυγούστου να απολαύσουμε όμορφες στιγμές σε μια μεγάλη μπασκετική γιορτή στο κέντρο της πόλης μας».

 

Ηράκλειο, Πρέβεζα, Πειραιάς, Βάρκιζα

 

Από τις 20 Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, η καρδιά του Basketball 3x3 κτυπά στην Ελλάδα με σημείο αναφοράς το πρώτο FIBA 3x3 GreeceTourτο οποίο διεξάγεται με την έγκριση/πιστοποίηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας και με την αιγίδα της ΕΟΚ.

 

Το πρώτο Τουρνουά στο πλαίσιο του 1st FIBA 3x3 Greece Tour θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου στις 20-21-22 Αυγούστου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ηρακλείου.

Τη σκυτάλη θα πάρει στις 24-25-26 Αυγούστου η Πρέβεζα με χώρο διεξαγωγής την προβλήτα του λιμανιού και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Πρέβεζας και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Θα ακολουθήσει η τελική φάση του Τουρνουά στις 27-28-29-30 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πειραιά.

Η επόμενη και τελευταία πράξη του 1ου FIBA 3x3 Greece Tour θα ανέβει στις 3-4-5 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της Κεντρικής Πλατείας της Βάρκιζας, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Μέσω αυτού του Τουρνουά θα δοθεί μια wildcard συμμετοχής στο 3x3 UnitesChallenger, ενώ η αυλαία θα πέσει με τη διεξαγωγή του AllStarGame.

Oλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του 1ου FIBA 3x3 Greece Tour είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στον σύνδεσμο https://www.greece3x3.gr όπως επίσης και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (www.facebook.com/greece3x3 και www.instagram.com/greece3x3)

 

Χορηγοί, υποστηρικτές και δωροθέτες

 

Χρυσός χορηγός του πρώτου FIBA 3x3 Greece Tour είναι η εταιρεία INTERWETTEN.

Επίσημος υποστηρικτής στον τομέα των ιατρικών υπηρεσιών ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων AFFIDEA.

Μεγάλος χορηγός μεταφορών και logistics η εταιρεία M&MMILITZER & ΜUNCH.

Επίσημος χρονομέτρης και δωροθέτης η WELDER & CHRONOTEAM.

Μεγάλος χορηγός και δωροθέτης ο εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ.

Μεγάλος χορηγός υπηρεσιών φυσικοθεραπείας η εταιρεία ΦΥΣΙΟΛΥΣΙΣ του Παναγιώτη Παγώνη.

Μεγάλος χορηγός στον τομέα αθλητικού υλικού η εταιρεία MOLTEN.

Μεγάλος δωροθέτης ο εκδοτικός οίκος ΚΑΚΤΟΣ.

Yποστηρικτές τεχνικών υπηρεσιών οι εταιρείες ΑRONCORPκαι CROWNlifttrucks.

 

PHOTO GALLERY

Στον Πειραιά το 1ο FIBA 3x3 Greece TOUR
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ