ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ο Γκάλης συμβολίζει την ενότητα του μπάσκετ» (video)

«Ο Γκάλης συμβολίζει την ενότητα του μπάσκετ» (video)

Για την επιλογή του να προτείνει τον Νίκο Γκάλη ως επίτιμο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αλλά και για τις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Ο Νίκος Γκάλης είναι σύμβολο για το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πότε δεν προσεγγίστηκε με τον σωστό τρόπο και ποτέ δεν του δόθηκε η δυνατότητα να έχει μια ουσιαστική παρέμβαση. Ο Νίκος είναι… ήδη επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Δεν μπορώ να αντιληφθώ ποιο αυριανό ΔΣ στην ΕΟΚ θα πει όχι στην πρότασή αυτή. Ο Νίκος πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό» σημείωσε ο κ. Φασούλας, ο οποίος είναι υποψήφιος πρόεδρος στις προσεχείς εκλογές στην ΕΟΚ, που θα διεξαχθούν 13 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Φασούλα, ο Νίκος Γκάλης «συμβολίζει την ανάταση του μπάσκετ στη χώρα, την ενότητα του χώρου και την οικουμενικότητα που θέλουμε να δώσουμε την επόμενη μέρα στην Ομοσπονδία».

«Θέλουμε να ξανά φέρουμε την ενέργεια την δύναμη την αισιοδοξία την χαρά του να παίζει κανείς μπάσκετ. Αυτού που υπήρχε μετά το 1987. Πολύς κόσμος ασχολήθηκε με το μπάσκετ. Αυτό άρχισε να φθίνει, παρά τις μεγάλες επιτυχίες που ακολούθησαν μέχρι το 2006» πρόσθεσε.

«Ελπίζω να μην υπάρξει απρόοπτο και να γίνουν εκλογές επιτέλους. Ενάμιση χρόνο τώρα το μπάσκετ δίνει ένα σκοτεινό και εσωστρεφές πρόσωπο προς την κοινωνία» ανέφερε σχετικά με την εκλογική διαδικασία.

«Υπάρχει ένα σκοτεινό πράγμα. Δεν υπάρχει διαφάνεια σε τίποτα στην ΕΟΚ. Γι’ αυτό έχουμε οικονομικά προβλήματα. Οι χορηγοί δεν εμπιστεύονται την ομοσπονδία γιατί δεν υπάρχει ουσιαστική διαφάνεια στην λειτουργία της. Το μπάσκετ θα βελτιωθεί αν πάρουν το μπάσκετ στα χέρια τους οι άνθρωποι του μπάσκετ και ο Νίκος Γκάλης» τόνισε ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Εμείς μιλάμε μόνο για μπάσκετ. Πώς θα αναπτύξουμε ξανά το μπάσκετ, πώς θα φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο, πώς θα καθαρίσουμε τον χώρο της διαιτησίας, πώς θα ψηφιοποιήσουμε την ομοσπονδία κλπ» υπογράμμισε.

 

 

Πηγή: megatv.com

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ