ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Αυτά που έρχονται είναι καλύτερα..."

Είναι οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν ζήσει πολλά, έχουν ακούσει ακόμα περισσότερα. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το χθεσινό πρωτάθλημα ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

"Η στιγμή που έγινε είναι παραπάνω από αυτά που ονειρευόμασταν, αλλά αξίζαμε κι άλλα πράγματα νωρίτερα. Νομίζω το σημερινό τα συμπεριλαμβάνει όλα. Είναι αυτό που θέλαμε, που ονειρευόμασταν, που αξίζαμε. Είμαι μία δικαίωση μίας πορείας, μίας στάσης ζωής. Στην Κωνστανινούπολη ξεκίνησαν όλα. Εκεί άλλαξε η ιστορία του Ολυμπιακού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Εκεί ξεκίνησαν όλα, αλλά αυτά που έρχονται είναι καλύτερα. Ο Ολυμπιακός παίρνει αυτά που αξίζει.

Οι στιγμές της υποδοχής ήταν κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, ήταν απίστευτη η κατάσταση", δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα του Olympiacos BC TV.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, επεσήμανε: "Σαν ενδεχόμενο, το σκεφτόμουν, τον τρόπο μετά από δύο παρατάσεις, όχι, με κανέναν τρόπο. Το σενάριο σήμερα ήταν κάτι που δεν συμβαίνει στο μπάσκετ. Να χάσει δύο βολές ο Χάκετ και να tip έξω στον Μάντζαρη και από τη μία παράταση να πάμε στη δεύτερη και να κερδίσουμε, με τον Λοτζέσκι χτυπημένο, τον Πρίντεζη να κάθεται παρέα μας στον πάγκο, όλα αυτά που γίνανε είναι μία ιστορία που θα την θυμόμαστε για πάντα.

Αυτές οι νίκες χτίζουν χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση και για τις γεννιές με τους αθλητές μας τα επόμενα χρόνια. Δεν περιμέναμε αυτή την υποδοχή, ίσως είναι και ο τρόπος που επετεύχθη".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ