ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Τα πρώτα παιχνίδια του Θρύλου

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Τα πρώτα παιχνίδια του Θρύλου

Έξι ημέρες μένουν για την έναρξη της σεζόν στην Euroleague και ο Θρύλος είναι έτοιμος να ριχτεί στην μάχη με στόχο την είσοδο του στα play-off. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατάφερε το καλοκαίρι να κρατήσει τον βασικό του κορμό και να ενισχυθεί στοχευμένα και αισθητά στις θέσεις που χρειαζόταν βελτίωση, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η ομάδα αποδίδει πολύ καλά και στις δύο άκρες του γηπέδου.

Την Παρασκευή(01/10) λοιπόν, ξεκινάνε οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Euroleague απέναντι στην Μπασκόνια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει με το δεξί στην διοργάνωση και αυτή η εντός έδρας αναμέτρηση αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για να το πετύχει αυτό. Η Μπασκόνια αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη, καθώς ενισχύθηκε αρκετά στην καλοκαιρινή περίοδο με κυριότερα αποκτήματα τους Ουέιντ Μπόλντγουιν, Τζέισον Γκρέιντζερ, Σιμόνε Φοντέκιο και Βάνια Μαρίνκοβιτς, έχασε όμως και πολύτιμα γρανάζια της όπως είναι οι Βιλντόζα, Χένρι, Ντράγκιτς, Πολονάρα, Τζεκίρι και Φαλ.

Είναι μία καλή ομάδα, αλλά είναι από τα παιχνίδια που ο Θρύλος θα πρέπει να κερδίσει για να πετύχει τον στόχο του που είναι η είσοδος στα play-off, και ειδικότερα από την ώρα που μιλάμε για εντός έδρας παιχνίδι.

Επόμενη αναμέτρηση στην Euroleague για τον Ολυμπιακό είναι η αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης (08/10, ΣΕΦ), ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα (13/10, Παλαού Μπλαουγκράνα) και Ζαλγκίρις (15/10 ΣΕΦ).

Επίσης, το άλλο ΣαββατοΚύριακο ξεκινάει και η δράση στην Stoiximan Basket League, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ την δεύτερη αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Λαύριο για την αναμέτρηση με το μαχητικό Λαύριο Megabolt. Ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ και με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Χ.Δ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ