ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός-Ρεάλ: Απόψε αρχίζει η εκτόξευση!

Ολυμπιακός-Ρεάλ: Απόψε αρχίζει η εκτόξευση!

Ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας, στην Ευρωλίγκα! Αλλά παράλληλα, απόψε αρχίζει και η… εκτόξευση! Ολυμπιακός-Ρεάλ, για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στο ΣΕΦ, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 21:00 και το ματς θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε, σε γραπτή περιγραφή μέσα από το site μας.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκει απέναντί του την πιο έτοιμη ομάδα της Ευρώπης, όπως τη χαρακτήρισε και ο ίδιος ο κόουτς Μπαρτζώκας, αλλά έχει το όπλο στη ρακέτα, για να ματσάρει τον Ταβάρες! Έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, σε ένα ΣΕΦ το οποίο ζωντανεύει ξανά, με τον λαό του Θρύλου να είναι εκεί.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ξανά, ότι ακόμη και σε φάσεις κατά τις οποίες δεν ήταν καλά, μπορεί να βάλει δύσκολα στη Ρεάλ και να την… πιέσει. Και πέρυσι ακόμη, έφτασε πολύ κοντά στο να τη νικήσει, μέσα στο ΣΕΦ, αλλά δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες…

Ο Θρύλος θα προσπαθήσει να αποφύγει όσο περισσότερο μπορεί, το «5 εναντίον 5». Σε αυτή τη συνθήκη η Ρεάλ υπερτερεί και ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να τρέξει. Έχει παιδιά να το κάνει, όπως ο Γουόκαπ, ο Ντόρσεϊ, ο Σλούκας φυσικά. Αλλά και θα κοιτάξει να πάει το ματς στην απολύτως ομαδική δουλειά. Και να φθείρει τον Ταβάρες, ώστε να κερδίσει δίοδο και μέσα στη ρακέτα…

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην είναι φαβορί απόψε, αλλά δεν είναι και αουτσάιντερ. Και το ότι ένα τέτοιο ματς αρχίζει από το 50-50 είναι υπέρ-αρκετό, για αυτό τον Ολυμπιακό, για να πατήσει και να… εκτοξευθεί! Το ίδιο το γήπεδο θα παίξει μεγάλο ρόλο, στο να βοηθηθεί η ομάδα και να πάρει την έξτρα ώθηση, κάνοντας ένα σημαντικό 2/2, στην αρχή της φετινής Ευρωλίγκας.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ