ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ: «Να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι»

Βεζένκοβ: «Να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι»
Book Small Mobile

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε μετά από μια σκληρή μάχη, με 79-78 στην παράταση, σε μία συναρπαστική αναμέτρηση. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο με πολύ πάθος για ένα ακόμη παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει την νίκη. 

Ο Σάσα Βεζένκοβ στις δηλώσεις τις οποίες παραχώρησε μετά την δύσκολη αναμέτρηση στο Παλαού Μπλαουγκράνα, ανέφερε πως κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με την ήττα και πως θα πρέπει η ομάδα να συγκεντρωθεί άμεσα στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις. Επίσης, στάθηκε στο γεγονός ότι ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και πως η ομάδα πρέπει να αναγνωρίσει τα λάθη της για να βελτιωθεί στο μέλλον. Τέλος, αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα, αναφέροντας πως κρατάει μόνο τα καλά πράγματα από την παραμονή του στην Βαρκελώνη.

Σάσα Βεζένκοβ:

«Δεν είναι τόσο απλοϊκά όσο μπορεί να φαίνονται. Αν παίρναμε το ριμπάουντ, θα παίρναμε τις βολές κλπ. Με το "αν" δεν κερδίζεις κάτι. Χάσαμε κάποιες μάχες στο τέλος, χάσαμε κάποιες κατοχές στο τέλος. Αμυντικά παλέψαμε. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι γιατί ακολουθεί ένας αγώνας με μια ομάδα (Ζάλγκιρις), που είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Παίχτηκε ένα παιχνίδι με πολλές επαφές και ξύλο στις δύο πλευρές, είναι κάποιες μικρές καταστάσεις. Όπως είπα και πριν, παλέψαμε πολύ, αλλά αυτό που μένει είναι η ήττα, το αποτέλεσμα.
Δεν κάναμε κάτι πολύ καλά για να κερδίσουμε. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε.

Η μαχητικότητα στην άμυνα και ότι κρατήσαμε μια τόσο καλή ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα σε χαμηλή παραγωγικότητα είναι θετικά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε στην επίθεση γιατί δεν έχουμε δείξει αυτά που πρέπει, ως φιλοσοφία κιόλας του προπονητή μας. Είδα κάποιους φίλους, κρατάω τις σχέσεις με τους ανθρώπους που γνώρισα εδώ. Σίγουρα δεν ήταν όλα μόνο όμορφες στιγμές, αλλά θέλω να κρατάω μόνο τα καλά.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ