ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από 100άρα, σε 100άρα, δίνει νέα αίγλη στο άθλημα!

Από 100άρα, σε 100άρα, δίνει νέα αίγλη στο άθλημα!

Γύρισε ο Ολυμπιακός στην Α1 και αυτή πήρε ξανά… λάμψη! Με… σβηστό φάρο, ε; Από 100άρα, σε 100άρα, δίνει νέα αίγλη στο άθλημα! Η ομάδα του Μπαρτζώκα μας κάνει ξανά, συνολικά ως φίλαθλοι, όχι ως Ολυμπιακοί, να αγαπάμε ξανά το μπάσκετ. Ως άθλημα, συνολικά. Την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού όχι απλώς δεν πάψαμε ποτέ να την αγαπάμε, αλλά όσο έμενε μακριά από τον «βούρκο», δίνοντας #mexritelous μάχη, την αγαπούσαμε ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!

Έσβησε ο… φάρος, λάμπει ξανά το μπασκετάκι μας. Με ενδιαφέρον, με τον Ολυμπιακό να δίνει υπέροχες παραστάσεις, εντός και εκτός έδρας. Να «τρέχει» με… 100 απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Α1, τις οποίες νικά εμφατικά, λέγοντας απλά… «επέστρεψα». Αυτό μας έλειψε. Αυτό έλειψε ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους υγιώς σκεπτόμενους μπασκετόφιλους. Το να βλέπουν μία υπέροχη ομάδα, να κάνει υπέροχα πράγματα και να παίρνει ΜΕΓΑΛΕΣ, ΔΙΚΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ!

Ο Θρύλος πάει από 100άρα, σε 100άρα και δίνει νέα αίγλη στο μπασκετάκι μας. Μέχρι το τέλος! Μέχρι να νικηθεί ολοκληρωτικά και το τελευταίο απομεινάρι σκοτεινιάς, που τελμάτωσε το μπάσκετ… Μέχρι τέλους! Με ωραία ατμόσφαιρα, με υπέροχα ματς, με ενδιαφέρον στραμμένο ξανά στην Α1 και σε όσα γίνονται εκεί, κάθε Σαββατοκύριακο! Αυτό έκανε και κάνει ο Θρύλος… Και θα συνεχίσει να το κάνει…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ