4x4 μετράει με Κόροιβο
Τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν ο Ολυμπιακός με τον Κόροιβο, καθώς η ομάδα της Αμαλιάδας έπαιξε πέρσι για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Θρύλος δεν είχε πρόβλημα να πετύχει 4 νίκες πέρσι, δύο στην κανονική περίοδο και άλλες τόσες στα play off, όπου αντιμετώπισε και πάλι τον Κόροιβο.
Στο ΣΕΦ, όπου κοντράρονται και σήμερα οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Basket League, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πανηγυρίσει για 3η φορά κόντρα στους "γαλάζιους".
Πέρσι, στην κανονική περίοδο οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 79-73 με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει 21π., ενώ στο παιχνίδι των play off στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Κόροιβο με 91-52 έχοντας ως πρώτο σκόρερ του τον Δημήτρη Αγραβάνη με 14π.
Να σημειωθεί ότι εφόσον ο Θρύλος νικήσει σήμερα θα πετύχει την 500η νίκη του σε κανονική περίοδο από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος.









