ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να διατηρήσει το αήττητο του ΣΕΦ

Να διατηρήσει το αήττητο του ΣΕΦ

Κόντρα στην Φενερμπαχτσέ αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός (21:00, Novasports Prime), ενόψει της 7ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη κόντρα στην Άλμπα με 87-83 και θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες αυτής της «διαβολοβδομάδας» και να συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας.

Σε έξι αναμετρήσεις, ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες, ενώ η τουρκική ομάδα έχει νικήσει δύο παιχνίδια και έχει ηττηθεί σε τέσσερα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ευκαιρία σήμερα να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά… 4αδας και να διατηρήσει το αήττητο του ΣΕΦ.

Οι Τούρκοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν, όμως διαθέτουν ένα ρόστερ με αρκετές ποιοτικές λύσεις και θέλουν να βάλουν δύσκολα στον Ολυμπιακό απόψε. Στην πρώτη αγωνιστική αυτής της «διαβολοβδομάδας» ηττήθηκαν με 74-76 από την Μπαρτσελόνα στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν σήμερα χωρίς τον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος έλειπε και από την αναμέτρηση με την Άλμπα, ενώ από πλευράς Φενερμπαχτσέ απουσιάζει ο Μπαρτέλ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ