ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από το ΣΕΦ δεν περνάει κανείς

Από το ΣΕΦ δεν περνάει κανείς

Την 6η του εντός έδρας αναμέτρηση για την φετινή Euroleague θα δώσει ο Ολυμπιακός την Παρασκευή με την Μονακό. Ο Θρύλος καλείται να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του στο ΣΕΦ, το οποίο τον οδηγεί με ασταμάτητο ρυθμό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα φέτος παίρνει αυτό ακριβώς που θέλει από τα παιχνίδια, και πάει τα παιχνίδια εκεί που πρέπει ώστε να τα πάρει. Παίζει με μαχητικότητα, πάθος και ενέργεια και στις δύο άκρες του γηπέδου και έχει καταφέρει με την συμπλήρωση 7 αγωνιστικών να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, 1 μόλις νίκη πίσω από την κορυφή.

Η Μονακό που είναι η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι μια ομάδα η οποία αρέσκεται στο γρήγορο και κάπως αυθόρμητο παιχνίδι. Βασίζεται πολύ στη ποιότητα των μονάδων και όχι τόσο στο σύνολο, όμως μέχρι στιγμής αποδίδει πολύ καλά. Καλά όλα αυτά, αλλά από το ΣΕΦ φέτος δε πρέπει να περάσει κανείς. Και πόσο μάλλον κανείς ίσος ή κατώτερος του Ολυμπιακού.

Το ΣΕΦ θα είναι η ασπίδα του Ολυμπιακού στην πορεία του προς την 8άδα, και όχι μόνο… Ο Ολυμπιακός, έως τώρα στην σεζόν κινείται σε τροχιά 4άδας. Έχει πάρει όλα τα εντός έδρας ματς και κυνηγάει τις υπερβάσεις εκτός (με ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα).

Παιχνίδια όπως το αυριανό είναι αυτά που θα σφραγίσουν την 8άδα για τον Ολυμπιακό και θα τον φέρουν σε πλεονεκτική θέση έναντι άλλων ομάδων της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει να «οχυρώνει» το ΣΕΦ και στη συνέχεια να κυνηγήσει τις νίκες εκτός έδρας.

Την Παρασκευή ο Θρύλος έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη 4άδα για ακόμη μια αγωνιστική. Και θα το κάνει, με τον κόσμο στο πλευρό του. Όλοι θα είμαστε στο ΣΕΦ και θα αποτελέσουμε τον 6ο παίκτη και την ασπίδα της ομάδας. Ο Ολυμπιακός δε θα χάσει στο ΣΕΦ, ούτε αυτήν την εβδομάδα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ