ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βεζένκοβ: «Θα γινόμαστε καλύτεροι»

Βεζένκοβ: «Θα γινόμαστε καλύτεροι»

Στη σκληρή δουλειά που συνεχίζει ο Ολυμπιακός με στόχο να βελτιώνεται διαρκώς, εστίασε ο Σάσα Βεζένκοβ μετά τη νίκη επί της Λάρισας. Δείτε τι είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Η επίθεση, οι ασίστ και τα τρίποντα μας αφήνουν ευχαριστημένους. Αλλά, αφήσαμε πολλά ριμπάουντ και δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχουμε δικαιολογία, πρέπει να μπαίνουμε στο 100% και να παίρνουμε νίκες. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, αλλά έχουμε πράγματα να διορθώσουμε».

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού μετά την ήττα στο ντέρμπι: «Όλοι περιμένουμε αυτά τα ντέρμπι πώς και πώς. Όταν χάνεις στην έδρα σου στεναχωρείς τον κόσμο. Στεναχωρηθήκαμε, μιλήσαμε, πεισμώσαμε. Παίξαμε καλό μπάσκετ, πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Είναι ακόμα Δεκέμβρης. Ναι, ήταν μια ήττα που πόνεσε, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Θα γινόμαστε καλύτεροι και θα δουλεύουμε πιο σκληρά».

Όσο για τα σουτ, δήλωσε: «Είναι κάποιες φάσεις που μέσα στο παιχνίδι πρέπει να παίρνουμε τη σωστή απόφαση. Δεν θα γίνεται πάντα. Αν πιστέψω πως είναι καλύτερο να σουτάρω, θα σουτάρω. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να βελτιωνόμαστε, γιατί έρχεται δύσκολο πρόγραμμα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ