ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλή αποθέωση από τους Σέρβους: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Διπλή αποθέωση από τους Σέρβους: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»
Book Small Mobile

Με αποθεωτικά λόγια μίλησαν οι Ράντονιτς και Ντόμπριτς για τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα για τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ακόμη, τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία, καθώς είναι μια ομάδα γεμάτη από ποιότητα κι εμπειρία.

«Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Το έχουν ήδη αποδείξει αυτό μέχρι στιγμής, έχουν εξαιρετικό ρυθμό στα παιχνίδια που έχουν δώσει. Έδειξαν πως έχουν να δώσουν πολλά κι ότι είναι σε θέση να παλεύουν για τις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είναι γεμάτη από ποιότητα κι εμπειρία. Κέρδισαν τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους, στην έδρα της Ούνικς και της Αρμάνι στην Ιταλία, με πειστικό τρόπο. Κάτι που σημαίνει πως εμείς πρέπει να αγωνιστούμε σε πολύ υψηλό επίπεδο αύριο το βράδυ».

Από την μεριά του ο Ντόμπριτς, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με ταλέντο και αθλητικότητα, ενώ τόνισε πως ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να εκμεταλλευτεί τον κόσμο του και να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικός, από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή. Διαθέτει ταλέντο κι αθλητικότητα σε όλες τις θέσεις, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας κι ελπίζω ότι θα το εκμεταλλευτούμε αυτό για να κερδίσουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε όπως στην Αγία Πετρούπολη, αν και γνωρίζουμε πως έχουμε απέναντί μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Όμως, επαναλαμβάνω, έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας και πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτό το ατού με τον καλύτερο τρόπο»,

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ