ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»
Book Small Mobile

Ανώτερη ήταν η Φενέρμπαχτσέ από τον Ολυμπιακό, ενώ οι Τούρκοι έπαιξαν πιο σκληρά και δυνατά από τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με τον Χρήστο Παππά. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέφερε, επίσης, πως ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές κακές επιλογές που οδήγησαν σε εύκολα καλάθια για τους Τούρκους.

«Εννοείται πως ήταν ανώτεροι από εμάς. Άξιζαν να πάρουν την νίκη. Έπαιξαν με περισσότερη δύναμη και σκληράδα, μας έβαλαν πίεση και προφανώς η επίθεσή μας δεν ήταν σε θέση για να την αντιμετωπίσει. Είχαμε κακές επιλογές, οι οποίες τους έδωσαν επιθέσεις στο ανοιχτό γήπεδο, οι οποίες οδήγησαν σε εύκολα σουτ»

Από την μεριά του ο Γιώργος Μποζίκας, είπε πως η ομάδα δεν έπαιξε τόσο δυνατά όσο οι Τούρκοι και πως το πρόβλημα ήταν ότι η ομάδα ήταν, πνευματικά, ανέτοιμη..

«Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Ευρωλίγκας και έχουμε πει ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Αυτό που μετράει είναι ποια ομάδα το θέλει περισσότερο και θα πολεμήσει για τη νίκη. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην τακτική. Η Φενέρ μας έδωσε ένα μάθημα για το πως είναι τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Έπαιξε πιο δυνατά και κέρδισε δίκαια.

Πιστεύουμε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι ήταν ότι δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι να μπούμε στις μάχες. Οι παίκτες της Φενέρ έβαλαν πιο δυνατά τα κορμιά τους, βρήκαν αυτοπεποίθηση από τα σουτ, σε αντίθεση με εμάς που εκνευριζόμασταν.

Κανονικά έπρεπε να λειτουργήσει ως κίνητρο για τους παίκτες. Ο κόουτς από την αρχή έβλεπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά για να κυνηγήσουμε το παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξαν πιο δυνατά οι αντίπαλοι. Μας έβαλαν πίεση στη μπάλα και εμείς δεν είχαμε ξεκάθαρες επιλογές».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ