ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Λεπενιώτης «έβγαλε» ΠΑΟ και μίλησε για τον τίτλο!

Ο Λεπενιώτης «έβγαλε» ΠΑΟ και μίλησε για τον τίτλο!

Άλλο ένα κορυφαίο σκηνικό, στην κλήρωση του Κυπέλλου στο μπάσκετ! Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στην κλήρωση του Κυπέλλου, «έβγαλε» το ζευγάρι του ΠΑΟ (!) και μίλησε για τον τίτλο που θέλει ο Θρύλος!

Αναλυτικά: Αντίπαλος του Ολυμπιακού (στον 2ο ημιτελικό) θα είναι η ΑΕΚ, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Προμηθέας - Παναθηναϊκός. Και οι δύο αναμετρήσεις θα γίνουν στις 18/02, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 20/02.

«Ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχουμε ένα καταπληκτικό φάιναλ φορ», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης. «Πιστεύουμε πως είναι μια ευκαιρία για το ελληνικό μπάσκετ, μετά από αρκετά χρόνια που διοργανώνεται ξανά ένα φάιναλ φορ Κυπέλλου, να φορέσει το καλύτερό του κοστούμι και να προβάλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θεωρούμε πως μετά από αρκετά χρόνια έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε δύο καταπληκτικές ημέρες, να χορτάσει ο κόσμος μπάσκετ, να χαρούμε όλοι αυτές τις στιγμές και φυσικά ο καλύτερος να κερδίσει. Ευχόμαστε να είναι ο Ολυμπιακός ο καλύτερος!».

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως ο τελικός πιθανολογεί πως θα είναι υπόθεση «αιωνίων», απάντησε: «Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι αγώνες που γίνονται στην Basket League, δείχνουν πως κανένα αποτέλεσμα αγώνα δεν μπορεί να είναι σίγουρο. Και εμείς και ο Παναθηναϊκός δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε αρκετά παιχνίδια. Υπάρχει κούραση από την Ευρωλίγκα και τα συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε είναι πλέον δύσκολο να κερδίζεις παντού, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι δύο πολύ δύσκολοι προημιτελικοί και για εμάς και για τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω, όμως, πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να αντεπεξέλθει και θα είναι στον τελικό. Σίγουρα το γεγονός ότι θα είναι δύο ανταγωνιστικοί ημιτελικοί, θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο φάιναλ φορ. Και έτσι θα έπρεπε να είναι... Δεν ξέρω ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού, εμείς πάντως εμείς να είμαστε εκεί».

 

 

Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με την παρουσία «ερυθρόλευκων» παικτών στα ματς της Εθνικής, ξεκαθάρισε: «Από την πλευρά τη δική μας δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συμφωνία. Αυτό που εξέφρασε η διοίκηση και οι Πρόεδροι στην διοίκηση της Ομοσπονδίας είναι ότι οι παίκτες μας είναι διαθέσιμοι για την Εθνική. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολη περίπτωση γιατί εμείς την προηγούμενη μέρα παίζουμε έναν αγώνα για την Ευρωλίγκα και την αμέσως επόμενη έχει το πρώτο παιχνίδι η Εθνική. Αλλά θεωρώ πως είναι και θέμα των παικτών, πως θα νιώσουν, αν θα είναι ξεκούραστοι για να μπορέσουν να βοηθήσουν. Θεωρώ πως τουλάχιστον στο δεύτερο παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο εύκολο να συμμετάσχουν οι παίκτες. Δεν ξέρω ποιους θα καλέσει ο Ομοσπονδιακός προπονητής, αλλά πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, τουλάχιστον για τον αγώνα της Παρασκευής, να απολαύσει ο κόσμος την Εθνική σε ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς, με όσους περισσότερους παίκτες γίνεται και από τον Ολυμπιακό και από τον Παναθηναϊκό».  

Δείτε το βίντεο:

 

 

PHOTO GALLERY

Ο Λεπενιώτης «έβγαλε» ΠΑΟ και μίλησε για τον τίτλο!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ