ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τεράστια νίκη, από όλες τις απόψεις

Τεράστια νίκη, από όλες τις απόψεις

Μια ακόμη Θρυλική βραδιά χθες στο ΣΕΦ. Μια ακόμη τεράστια εμφάνιση και νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποδεικνύει ξανά πως είναι μια καλοφτιαγμένη ομάδα και πως, δικαίως, ονειρεύεται και στοχεύει ψηλά. Όλες οι ομάδες έχουν περάσει περίοδο ντεφορμαρίσματος και ο Ολυμπιακός, δείχνει να την αφήνει πίσω του.

Ο Θρύλος χθες πέτυχε μια σπουδαία νίκη, από όλες τις απόψεις. Μια νίκη, κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές. Μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο και ατελείωτες λύσεις από τον πάγκο, η οποία λύγισε στο ΣΕΦ των… 1.000 φιλάθλων. Το κάστρο του Ολυμπιακού επέστρεψε και πάλι. Οι 1.000 αποτέλεσαν τον 6ο παίκτη της ομάδας και «λύγισαν» και αυτοί την Εφές, παρέα με τους μάγκες παίκτες του Ολυμπιακού.

Μια νίκη, επίσης, η οποία τον επανέφερε στην 4η θέση της Euroleague. Ο Θρύλος κινείται σε τροχιά… 4άδας, έχοντας αφήσει πίσω του την κακή εκκίνηση στον β’ γύρο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ήττες των Ζενίτ (από Άλμπα) και ΤΣΣΚΑ (από Μακάμπι) και, επικρατώντας των Πρωταθλητών Ευρώπης, ανέβηκε και πάλι στην 4η θέση. Εκεί που αξίζει. Έδειξε μέταλλο νικητή και πήρε την σπουδαία νίκη, με το τρομερό μπάζερ του Σλούκα.

Τέλος, μια νίκη ψυχολογίας. Την είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός, ο οποίος έβλεπε τα τελευταία ματς στην Ευρώπη, με εξαίρεση αυτό με την Μπασκόνια, να του στραβώνουνε. Να μη μπορεί να κερδίσει, όπως έκανε στον πρώτο γύρο. Ο Θρύλος πήρε σήμερα, τεράστιο ψυχολογικό… μπουστάρισμα, το οποίο είναι απαραίτητο για μια ομάδα με στόχους. Και ο Θρύλος έχει στόχους! Υψηλούς! Ανάλογους με την εικόνα της ομάδας στην μέχρι στιγμής πορεία της. Και συνεχίζει…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ