ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το Κύπελλο σηματοδοτεί μια νέα αρχή!

Το Κύπελλο σηματοδοτεί μια νέα αρχή!

Κυπελλούχος Ελλάδας στέφθηκε ο Ολυμπιακός πριν από μερικά 24ωρα, δείχνοντας και μέσα στο παρκέ την, πασιφανέστατη, ανωτερότητά του. Οι «ερυθρόλευκοι» με σπουδαία ανατροπή κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας για το 2022 και «υπέγραψαν» μια νέα αρχή για τον σύλλογο και το ελληνικό μπάσκετ. Μια αρχή με μπάσκετ και κανόνες… επί ίσοις όροις.

Ο Θρύλος άξιζε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και τον κατέκτησε. Έκανε την αρχή για μια σεζόν γεμάτη με επιτυχίες και νίκες. Ο Ολυμπιακός με την νίκη του αυτή, στιγμάτισε την νέα εποχή του μπάσκετ. Ο «φάρος» έπεσε. Όλα, πλέον, παίζονται στο παρκέ και ο Θρύλος φέτος είναι ανώτερος όλων στην Ελλάδα και, δικαίως, Κυπελλούχος!

Το μπάσκετ, πλέον, είναι όντως γιορτή. Δεν υπάρχει εσκεμμένη εύνοια, δεν υπάρχει… ορισμένος νικητής. Δεν υπάρχουν οι… ομορφιές του «φάρου». Πλέον, 9 στις 10 φορές θα κερδίζει ο καλύτερος. Έτσι και έγινε στον τελικό στα «Δύο Αοράκια» και έτσι θα γίνει και στο Πρωτάθλημα. Το ελληνικό μπάσκετ έχει αλλάξει σελίδα, και ο Ολυμπιακός «υπέγραψε» την πρώτη σελίδα του νέου «βιβλίου». Και θα συνεχίσει να γράφει…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ