ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με πάθος, ενέργεια και τον έκτο παίκτη στο πλευρό του!

Με πάθος, ενέργεια και τον έκτο παίκτη στο πλευρό του!

Με κόσμο στο ΣΕΦ αναμένεται να αγωνιστεί, μετά από αρκετό καιρό, ο Θρύλος. Μετά από αρκετά παιχνίδια με 1.000 φιλάθλους, λόγω των μέτρων καταπολέμησης του κορονοϊού, ο Ολυμπιακός θα έχει σήμερα στο πλευρό του περίπου 6.000 «ερυθρόλευκους» οπαδούς, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον 6ο παίκτη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, στον δρόμο για μια ακόμη μεγάλη νίκη. Ο Ολυμπιακός σήμερα στο ΣΕΦ θα έχει στο πλευρό του τον 6ο παίκτη του. Μετά από καιρό. Έστω και… κατά το ήμισυ

Ο Θρύλος υποδέχεται την Ολίμπια Μιλάνο (24/2, 21:45) σε ένα ντέρμπι… 4άδας, με την νίκη να μοιάζει… μονόδρομος, κόντρα σε μια ομάδα, της οποίας ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 72-93 εκτός έδρας σε μια τρομερή, επιθετική βραδιά για τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με νίκη μπαίνει δυναμικά στο κυνήγι της τρίτης θέσης, καθώς θα φτάσει μια νίκη πίσω από την Ολίμπια Μιλάνο και θα έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Ολυμπιακός έρχεται με φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου και θέλει να συνεχίσει δυναμικά προς την επίτευξη και των άλλων δύο στόχων, αρχής γενομένης από την σημερινή αναμέτρηση με τους Ιταλούς.

Για να καταφέρει να επικρατήσει του Μιλάνου, ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει στο παρκέ με το… μαχαίρι στα δόντια και να μην αφήσει ούτε μια διεκδικούμενη μπάλα να πέσει στο παρκέ. Πρέπει να παλέψει, κόντρα σε μια ποιοτική και πλήρη ομάδα, ώστε να καταφέρει να φτάσει στη νίκη και να βγάλει τεράστια ενέργεια στο παρκέ.

Πρέπει να παίξει με πάθος. Να «σκυλιάσει» για την νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» το έχουν ξανακάνει αρκετές φορές και πρέπει να το επαναλάβουν και σήμερα. Να… γυαλίζει το μάτι τους! Έτσι, παίρνεις μεγάλες νίκες, που σε στέλνουν στα playoff. Έτσι θα γίνει και σήμερα! Κόντρα σε μια ομάδα που έρχεται με αξιώσεις στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει το 100% του και να διατηρηθεί, δυναμικά, στο «παιχνίδι» της 4άδας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ