ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκη τετράδας και το βλέμμα όλο και πιο ψηλά!

Νίκη τετράδας και το βλέμμα όλο και πιο ψηλά!

Το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνο, είναι από αυτά που τα κερδίζεις και παίρνεις τεράστια ψυχολογία. Από αυτά τα παιχνίδια, τα οποία δείχνουν το μέταλλο των ομάδων και την ικανότητά τους να παίρνουν νίκες και σε κακές, επιθετικά, βραδιές. Η χθεσινή, ήταν σίγουρα μια κακή βραδιά για την «ερυθρόλευκη» επίθεση, καθώς ο Ολυμπιακός σούταρε με 48.3% στο δίποντο (14/29), 20% στο τρίποντο (4/20) και 75% στις βολές (27/36). Κι όμως, με τέτοια στατιστικά, ο Ολυμπιακός νίκησε την 3η, βαθμολογικά, ομάδα της Euroleague.

Αυτό δείχνει και το μέταλλο της ομάδας, αλλά και τις περγαμηνές που έχει για να φτάσει ψηλά. Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ολίμπια στο Μιλάνο είχε σουτάρει με το… εξωφρενικό 18/33 τρίποντα (54.5%). Χθες, όμως, απέδειξε πως δεν κερδίζει μόνο όταν βλέπει το καλάθι σαν… βαρέλι, αλλά κερδίζει και σε κακές βραδιές. Πέτυχε μια νίκη 4άδας, η οποία του επέτρεψε να πλησιάσει κι άλλο στην 3η θέση και να δείξει πως δεν θα είναι εύκολη λεία για καμία ομάδα να τον φτάσει στη βαθμολογία.

Το βλέμμα του Ολυμπιακού ψηλώνει, όσο περνάει η σεζόν. Η ομάδα δείχνει τις ικανότητές της και το που μπορεί να φτάσει. Μια ομάδα που εμφανίζει διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι. Κέρδισε χθες έχοντας τον πρώτο της σκόρερ στη σεζόν, Ντόρσεϊ, μόνο με έξι πόντους. Κράτησε την Ολίμπια Μιλάνο στους 58 πόντους! Μια, ακόμη, σπουδαία… παράσταση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία είχε στο πλευρό της τον 6ο παίκτη, ο οποίος έδωσε δυναμικό «παρών».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ