ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μεγάλο ραντεβού!

Το μεγάλο ραντεβού!

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα της Basket League με την απονομή της κούπας στο Θρύλο. Και πλέον παίρνουν σειρά τα σημαντικά θέματα για τους "ερυθρόλευκους". Προτεραιότητα αποτελεί για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η παραμονή του Βασίλη Σπανούλη.

Αυτό που έχει φανεί από την πρώτη στιγμή είναι η πρόθεση και των δύο πλευρών να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Θρύλου ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων". Αυτό έχει τονίσει εδώ και αρκετό καιρό ο ίδιος ο V-Span, αυτό έχει φανεί και από την πλευρά της οικογένειας Αγγελόπουλου. Διότι οι δύο πρόεδροι του Ολυμπιακού έχουν αφήσει να φανεί πώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουν ό,τι χρειάζεται για να τα βρουν με τον Kill Bill.

Το ραντεβού, λοιπόν, ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα μεν, χωρίς να έχει καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία και ώρα δε. Κάτι που θα γίνει τις προσεχείς ημέρες. Με δεδομένο ότι υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές, όπως και διάθεση για να κλείσει αίσια αυτή η ιστορία και να μην γίνει... σίριαλ, η εκτίμηση είναι πώς αυτή τη φορά θα πάνε καλά τα πράγματα.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί έως τώρα, η συνάντηση ανάμεσα στον Σπανούλη και τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενδέχεται να μην κρατήσει πολύ ώρα και να ολοκληρωθεί ιδανικά και για τις δύο πλευρές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το ραντεβού θα είναι... σύντομο!

    Το ραντεβού θα είναι... σύντομο!

    Ο Βασίλης Σπανούλης το θέλει, οι πρόεδροι το ίδιο και όλα δείχνουν πώς η συνάντηση δεν θα κρατήσει πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ