ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός σημαίνει νίκη! Πάμε γερά και με το Περιστέρι! (photo)

Ολυμπιακός σημαίνει νίκη! Πάμε γερά και με το Περιστέρι! (photo)

Ώρα επιστροφής στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό! Στο ΣΕΦ, με το Περιστέρι, στις 20:00 (ΕΡΤ3) για το ροζ φύλλο αγώνα. Ματς σημαντικό όπως όλα, απέναντι στην παλαιά δόξα του Συλλόγου και έναν από ‘μας, Μίλαν Τόμιτς και το Περιστέρι, το οποίο καθοδηγεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Θρύλος πατάει παύση στις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα και επιστρέφει Ελλάδα. Μένει μακριά από πλεονεκτήματα έδρας και πλέι οφ και Βελιγράδι. Αλλά με το μυαλό στο ΣΕΦ και στο πως θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, από το σημερινό ματς, για την Α1.

Δεν θα πρέπει η ομάδα να ξεχνά ότι μέγας στόχος για τη φετινή σεζόν είναι και το πρωτάθλημα. Ο τίτλος Νο2 (χρονικά) στην Ελλάδα, αφού ο πρώτος (επίσης χρονικά) κατακτήθηκε και μάλιστα εμφατικά, με τον Παναθηναϊκό απέναντι. Ο Θρύλος έχει σήμερα την ευκαιρία να συνεχίσει νικηφόρα στον δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να δείξει σε όλους ότι σε κάθε διοργάνωση, στην οποία συμμετέχει, θα πρωταγωνιστεί.

Με ψυχολογία, με καλή διάθεση και με πίστη στις ικανότητές του, ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα να νικήσει έναν δεδομένα υποδεέστερο αντίπαλο, τον οποίο όμως δεν υποτιμά. Κανέναν δεν υποτιμά. Και για αυτό τον σέβονται άπαντες.

Για πάμε! Τζάμπολ στις 20:00, όπως αναφέραμε…

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ