ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σταμάτη: «Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον κόσμο μας - Είμαστε πολύ χαρούμενες»

Σταμάτη: «Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον κόσμο μας - Είμαστε πολύ χαρούμενες»

Πολύ χαρούμενη ήταν η Εβίνα Σταμάτη μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου στα Χανιά και αφιέρωσε το κύπελλο στον κόσμο του Ολυμπιακού, τον οποίο ευχαρίστησε πάρα πολύ για την παρουσία του στο γήπεδο.

Επίσης, ανέφερε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα και η ομάδα στρέφει την προσοχή στα παιχνίδια με τα Χανιά και στη συνέχεια τους τελικούς.

«Πετύχαμε τον πρώτο στόχο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μοσχάτου, πραγματικά έδειξε χαρακτήρα. Εμείς δεν αποδώσαμε όσο μας έχει συνηθίσει ο κόσμος, όμως σημασία έχει το αποτέλεσμα.  Αφιερώνουμε το κύπελλο στον κόσμο μας και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθε σήμερα, για να πανηγυρίσει μαζί μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες, θα το γιορτάσουμε σήμερα.

Το κίνητρο που είχαμε ήταν να αναδείξουμε το γυναικείο μπάσκετ. Πιστεύω να καταφέρουμε να επηρεάσουμε θετικά έστω και ένα κορίτσι και να πάει αύριο στο γήπεδο και να παίξει μπάσκετ.

Επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Θα χαρούμε όσο μπορούμε το κύπελλο και μετά στρέφουμε την προσοχή μας στα Χανιά και στη συνέχεια τους τελικούς».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ