ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο έκτος παίκτης γεμίζει το ΣΕΦ!

Ο έκτος παίκτης γεμίζει το ΣΕΦ!

Πλησιάζουν οι μέρες που θα δούμε ένα ΣΕΦ καμίνι, να προσπαθεί να «πνίξει» τη Μονακό και να δώσει… «φτερά» στα πόδια των «ερυθρόλευκων», με μοναδικό στόχο την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Τεράστιος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του «ερυθρόλευκου» λαού για ένα εισιτήριο στις ευρωπαϊκές μάχες με τη Μονακό και αυτό φαίνεται από τους φρενήρεις ρυθμούς με τους οποίους «εξαφανίζονται» τα μαγικά χαρτάκια για το ΣΕΦ.

Ο έκτος παίκτης έχει «κλείσει» τη θέση του στην εξέδρα του ΣΕΦ για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στις 20/4, καθώς έχει ανακοινωθεί sold out, ενώ προς το ίδιο σημείο πορεύεται και η δεύτερη αναμέτρηση στο ΣΕΦ, την Μ. Παρασκευή (22/4), καθώς έχουν διατεθεί ήδη 8.000 εισιτήρια!

Ο λαός του Θρύλου είναι δίπλα στην ομάδα, από την αρχή της σεζόν και αποτελεί τον έκτο παίκτη του Ολυμπιακού. Έτσι, και ακόμη περισσότερο, θα συνεχίσει τη στήριξή του στους «ερυθρόλευκους» και στα play-offs της Euroleague, καθώς η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία και ο Θρύλος στοχεύει ψηλά.

Θέλει να βρεθεί στο Βελιγράδι και ο δρόμος προς τα εκεί, περνάει από το ΣΕΦ. Από το καμίνι ΣΕΦ, στο οποίο δε θα πέφτει… καρφίτσα! ΟΛΟΙ ΣΕΦ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ