ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός-Μονακό: Κάνεις το 2-0 και βλέπεις Βελιγράδι!

Ολυμπιακός-Μονακό: Κάνεις το 2-0 και βλέπεις Βελιγράδι!

Με τον κόσμο στο πλευρό του και με τη δύναμή του, την ικανότητά του, την πίστη του και την ποιότητά του, ο Ολυμπιακός βλέπει μπροστά άλλη μια μεγάλη πρόκληση! Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το 2/2 στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, σε -άλλο- ένα κατάμεστο ΣΕΦ! Θρύλος είσαι, κάνεις το 2-0 και βλέπεις Βελιγράδι! Μετά το 1-0 και την υπέροχη συνθήκη της Μεγάλης Τετάρτης (εννοούμε φυσικά την υπέροχη ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και τη νίκη, έστω και σε μια δύσκολη ημέρα, όπως η Μεγάλη Τετάρτη) ο Ολυμπιακός συγκεντρώνεται και ετοιμάζεται για να κάνει ξανά αυτό που πρέπει και να καταφέρει να πάρει γερό προβάδισμα πρόκρισης.

Σε ένα υπέροχο ΣΕΦ, ξανά, όπως στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του! Σε ένα κατάμεστο γήπεδο (καμία σημασία δεν έχει αν θα είναι τυπικά sold out ή αν μείνουν εντέλει… 100 εισιτήρια) ακόμη και σήμερα, σε μία δύσκολη μέρα, όπως η Μ. Παρασκευή, ο Ολυμπιακός μπορεί να αποτελέσει τον λόγο για χαμόγελο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ