ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπάσκετ: Έχουμε και ένα πρωτάθλημα να πάρουμε

Μπάσκετ: Έχουμε και ένα πρωτάθλημα να πάρουμε

Επιστροφή για τον Θρύλο στη Stoiximan Basket League με το εκτός έδρας ματς, απέναντι στον Ιωνικό, στις 20:00. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να αφήσει στην άκρη για λίγο την τεράστια επιτυχία της παρουσίας της (προσεχώς) στο Final 4 της Ευρωλίγκας και να επιστρέψει στα της Ελλάδας… Άλλωστε, έχουμε και ένα πρωτάθλημα να πάρουμε. Εκτός έδρας ματς για τον Θρύλο, ο οποίος έχει και τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος μπροστά του. Τζάμπολ στις 20:00.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ματς το οποίο προσφέρεται για να δώσει ρυθμό στην ομάδα, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρωλίγκα, αλλά και για να προσθέσει ένα ροζ φύλλο αγώνα, στον δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απέναντι στον Ιωνικό, ο Ολυμπιακός δεν θέλει τίποτα λιγότερο από τη νίκη, η οποία θα δηλώσει ξεκάθαρα ότι οι παίκτες και ο Μπαρτζώκας δεν παραμερίζουν ποτέ τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του τίτλου στην Ελλάδα.

Στη μετά ‘φάρου’ εποχή, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει αυτό που ξέρει καλά και να δείξει, μέσα από τη διάρκεια της σεζόν, ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Και βασικά, για τον τίτλο!

Για πάμε…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ