ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Θρύλου, στον κόσμο! (video)

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Θρύλου, στον κόσμο! (video)

Ο MVP αυτού του Final 4 είναι -και πρέπει να βραβευτεί!- ο κόσμος του Ολυμπιακού. Με τον κόσμο αυτό, ο Ολυμπιακός μπορεί να -και θα- πάει ακόμη ψηλότερα, ακόμη πιο μακριά. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό, όπως είναι το παρελθόν και το μέλλον αυτού του μεγαλειώδους Συλλόγου!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όλα βάφτηκαν και παραμένουν «ερυθρόλευκα» και αυτές είναι οι εικόνες που θα μας συνοδεύουν για μια ζωή. Άλλωστε, το ταξίδι μετράει πάντα περισσότερο από τον προορισμό και σε αυτό το ταξίδι είμαστε όλοι χορτασμένοι από ΥΠΕΡΟΧΕΣ εικόνες… Με αποκορύφωμα τις εικόνες στο Βελιγράδι… Εκεί όπου ο λαός του Θρύλου έκανε ξανά την Ευρώπη να… παραμιλάει! Να… κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό. Να έχει κάνει τα κινητά να… παίρνουν φωτιά, για να καταγράφουν βίντεο και φωτογραφίες… Μεγαλείο… Ρίγος… Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πορεύτηκε όλο αυτό το διάστημα, από την κανονική περίοδο, τα πλέι οφ και ως το Final 4, με τη στήριξη και τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας. Για τον οποίο νιώθει φυσικά ευγνωμοσύνη… Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού, στον υπέροχο λαό της ομάδας, για την παρουσία του στο Βελιγράδι, με ένα υπέροχο βίντεο, το οποίο η ΚΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα, στον απόηχο του ημιτελικού…

«Είστε η δύναμης μας!!! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που κάνετε κόκκινο το Βελιγράδι!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!», έγραψε στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ