Τίμησαν τον Σφαιρόπουλο
Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όσο και ο Γιάννης Αθηναίου. Ο προπονητής του Θρύλου και ο Έλληνας γκαρντ συμμετείχαν στο τουρνουά "3 on 3" που έγινε εκεί, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδία και του δήμου της κρητικής πόλης.
Με διοργάνωση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς εκατοντάδες παιδιά –κάθε ηλικίας- έδωσαν το "παρών" και δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα δύο στελέχη των πρωταθλητών Ελλάδας. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που απένειμαν τα συγχαρητήριά τους στον Έλληνα τεχνικό για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα που πήρε με το Θρύλο. Με τους διοργανωτές να βραβεύουν τον Σφαιρόπουλο για την παρουσία του.

Παράλληλα, στα πλαίσια του τουρνουά, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολλά χρηστικά πράγματα και χρήσιμες συμβουλές από τον προπονητή των "ερυθρολεύκων". Στο χώρο του Παγκρήτιου Σταδίου, στο Ηράκλειο, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να αδράξουν της στιγμής και να βγάλουν και αναμνηστικές φωτογραφίες και να αποθανατίσουν αυτές τις στιγμές με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Γιάννη Αθηναίου.











