ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπάσκετ: Διαψεύδει τα σενάρια μεταγραφών, ο Θρύλος

Μπάσκετ: Διαψεύδει τα σενάρια μεταγραφών, ο Θρύλος

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με tweet της, θέλησε να βάλει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια και να στρέψει το ενδιαφέρον όλων στο πρωτάθλημα! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αυτή την ώρα. Ότι ο Θρύλος οφείλει να κοιτάξει πρώτα πως θα σηκώσει την κούπα στην Ελλάδα.

Νωρίτερα σας ενημερώσαμε για το σενάριο το οποίο ανακινήθηκε από Ιταλία μεριά και αφορά στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Θρύλου, για τον Μάριους Γκριγκόνις της ΤΣΣΚΑ (πρώην πλέον). Ο Ολυμπιακός φέρεται, σύμφωνα με αυτό το σενάριο, να τσεκάρει τον 28χρονο Λιθουανό. Και με tweet της, η ίδια η ΚΑΕ Ολυμπιακός, θέλησε να βάλει τέλος σε κάθε είδους τέτοιο σενάριο, αυτή τη στιγμή. Τα διαψεύδει όλα και τονίζει πως άπαντες, στον οργανισμό του μπασκετικού Ολυμπιακού, είναι επικεντρωμένοι στα πλέι οφ.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της και τους εκπροσώπους του Τύπου (γραπτού και ηλεκτρονικού) πως άπαντες στον οργανισμό είναι επικεντρωμένοι στους αγώνες των play off του πρωταθλήματος και διαψεύδει οποιοδήποτε μεταγραφικό σενάριο κυκλοφορεί αυτό το διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ.

Δείτε, με κάθε επισημότητα:

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ