ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προμηθέας-Ολυμπιακός: Στην Πάτρα για το 2-0 στους ημιτελικούς!

Προμηθέας-Ολυμπιακός: Στην Πάτρα για το 2-0 στους ημιτελικούς!

Ο Θρύλος έχει εκτός έδρας υποχρέωση σήμερα το βραδάκι, στην Πάτρα. Απέναντι στον Προμηθέα, ο Θρύλος έχει μια δουλειά να κάνει: Το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος, το οποίο θα τον φέρει μία νίκη μακριά, από την παρουσία του στους τελικούς της Stoiximan Basket League. Εκεί όπου, λογικά, θα συναντήσει τον Παναθηναϊκό και από εκείνον θα διεκδικήσει το πρώτο του πρωτάθλημα, στη μετά #μεχριτελους εποχή.

Σοβαρός και πειθαρχημένος, ο Ολυμπιακός ξέρει καλά πως για να πάρει αυτό που θέλει, θα πρέπει να έχει απόδοση αντίστοιχη του Game 1 των ημιτελικών. Οπότε νίκησε άνετα, με 116-73 τον Προμηθέα και έστειλε μήνυμα ανωτερότητας και κυριαρχίας. Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άνετα και χωρίς έξτρα κόπο, τη σειρά με τον Προμηθέα, προκειμένου να επικεντρωθεί στους τελικούς και να σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα νικήσει τον Παναθηναϊκό (ξαναλέμε, λογικά…) και θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει την ευκαιρία να πάρει δυνατό προβάδισμα στους ημιτελικούς και να πάει άνετος τη σειρά στο ΣΕΦ, για να κάνει το 3-0 και να προκριθεί! Το ματς θα δούμε μαζί, με live περιγραφή και streaming μέσα από το κρατικό κανάλι. Πάμε Θρύλε!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ