ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτή η κούπα, σου ανήκει!

Αυτή η κούπα, σου ανήκει!

Ο Ολυμπιακός στους τελικούς της Α1 και έτοιμος για να αντιμετωπίσει και να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το χρέος της και κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Προμηθέα, δηλώνοντας «ΠΑΡΩΝ» στους τελικούς της Stoiximan Basket League και έτοιμος να διεκδικήσει και να πάρει τον τίτλο. Έναν τίτλο, ο οποίος βάσει της απόδοσής του φέτος, συνολικά, της σταθερότητάς του, της αξίας του ως ομάδας, αλλά και της δυναμικής του, σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικά, προπονητικά, διοικητικά, οπαδικά) αξίζει να πάρει.

Ο Θρύλος συνεχίζει καθαρά και ξάστερα προς την κούπα. Χωρίς «σκιές», χωρίς αμφιβολίες, χωρίς προβληματισμό. Η ομάδα αποδίδει καλό, επιθετικό μπάσκετ, παίζει καλή άμυνα, δεν παρατάει… ούτε φάση και συνεχίζει να ανεβάζει το επίπεδό του, σε κάθε αγώνα, τον οποίο δίνει. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δεν νικάει απλώς. Αλλά δείχνει έτοιμη και ψυχολογικά, για τη μεγάλη μάχη των τελικών της Α1. Δείχνει έτοιμη για την πρόκληση των αγώνων με τον ‘εξασφύριχτρο’, τον οποίο λογικά θα βρει απέναντι, στους τελικούς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δουλεύει σταθερά με την ομάδα του, τόσο στο παρκέ, όσο και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Φαίνεται αυτό, στην αλληλεπίδραση την οποία έχει ο ένας παίκτης, επάνω στον άλλο. Στις συνεργασίες. Στην αυτοπεποίθηση, την οποία η ομάδα βγάζει στο παρκέ. Αυτά θα κρίνουν και τους τελικούς και ο Ολυμπιακός δείχνει να το… έχει το θέμα! Δείχνει να την… έχει την κούπα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ