ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ και με παρακάμερα από το ΣΕΦ! (video)

ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ και με παρακάμερα από το ΣΕΦ! (video)

Το ζήσαμε και αυτό και έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα! Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον μεγάλο στόχο του, για φέτος. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, επιστρέφοντας στην κορυφή της ελληνικής μπασκετικής σκηνής… Εκεί όπου ανήκει. Εκεί όπου πάλεψε να μπορεί να πάει, κερδίζοντας στο παρκέ! Στο ΣΕΦ παίχτηκε η τελευταία πράξη των φετινών τελικών της Α1 μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό να νικά τον Παναθηναϊκό με 93-74 και να φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου, κάνοντας έτσι και το νταμπλ! Και η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ ήταν… εξωπραγματική!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δείτε το βίντεο του ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ, από τη μεγάλη γιορτή στο ΣΕΦ, στον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό! Ένας κόσμος… σκέτη απόλαυση και η απονομή… αλλιώς! Ο κόσμος το ήθελε, το έζησε, ξέσπασε, μαζί με την ομάδα. Το «αντίο» στον μεγάλο αρχηγό, οι λευκές πετσέτες στις εξέδρες του ΣΕΦ, τα λόγια καρδιάς του Γιώργου Πρίντεζη προς τον λαό του Θρύλου… Η αποθέωση, το χειροκρότημα… Δείτε ξανά και ξανά όλα αυτά που ζήσαμε στο ΣΕΦ, όλες τις μαγικές στιγμές, μέσα από την παρακάμερα του ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ…

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ