ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχει δύο δυνατά φιλικά ο Θρύλος

Έχει δύο δυνατά φιλικά ο Θρύλος

Με προορισμό την Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε σήμερα Παρασκευή (9/9) ο Ολυμπιακός, που θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Δύο φιλικά ματς που ανεβάζουν τον πήχη και την ένταση της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρά τις απουσίες που υπάρχουν, λόγω του Eurobasket.

Παρά τις απουσίες των διεθνών, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τους περισσότερους παίκτες διαθέσιμους και περιμένει να δει τι θα βγάλουν μέσα στο παρκέ κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως η τουρκική ομάδα.

Υπενθυμίζουμε τις ημέρες και ώρες των δύο φιλικών αναμετρήσεων:

10/09/22 Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 19:00

12/09/22 Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 20:30 (SS Sport)

Την ίδια ώρα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Τόμας Γουόκαπ, Ταρίκ Μπλακ, Τζόελ Μπολομπόι, Αϊζάια Κάνααν, Ιωσήφ Κολοβέρος, Παναγιώτης Τσάμης, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Τσαλμπούρης, Άλεκ Πίτερς και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Παράλληλα, απουσιάζουν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Μουστάφα Φαλ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μιχάλης Λούντζης λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικής ομάδες στο Ευρωμπάσκετ.

Τέλος, για την Τουρκία δεν αταξίδεψε ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Βουλγαρίας και επέστρεψε στην Ελλάδα και έχει λάβει άδεια μερικών ημερών.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ