ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παπανικολάου: «Το ταξίδι αυτής της ομάδας δεν τελείωσε»

Παπανικολάου: «Το ταξίδι αυτής της ομάδας δεν τελείωσε»

Η Εθνική Ομάδα μετά από ένα κακό αμυντικά δεύτερο ημίχρονο ηττήθηκε εύκολα με 107-96 από την οικοδέσποινα του Ευρωμπάσκετ Γερμανία και η πορεία της σταμάτησε ξανά στην προημιτελική φάση.

Μετά το ματς ο αρχηγός της “επίσημης αγαπημένης” Κώστας Παπανικολάου  μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στα αίτια του αποκλεισμού, ενώ έστειλε και μήνυμα για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά τι είπε:«Οι 107 πόντοι είναι πάρα πολλοί. Από την αρχή του παιχνιδιού επιτρέψαμε στη Γερμανία να παίξει άνετα και αυτό τους δημιούργησε αυτοπεποίθηση και ήταν δύσκολο να το αλλάξουμε. Στο ημίχρονο είπαμε ότι έπρεπε να βγούμε δυνατά για να σπάσουμε το ρυθμό τους, αλλά δεν εμφανιστήκαμε έτοιμοι στις περιστάσεις και γι αυτό ήρθαν τα υψηλά ποσοστά.

Κάθε αποκλεισμός είναι οδυνηρός. Δεν νομίζω ότι το ταξίδι αυτής της ομάδας τελείωσε. Είναι ένα ταξίδι με διάρκεια. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι έχουμε βάλει τις βάσεις για τα επόμενα καλοκαίρια και ευελπιστώ όλοι να έρθουν με την ίδια δίψα και να δώσουμε ό,τι μπορούμε».

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ