ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέος αρχηγός του Θρύλου ο Παπανικολάου! (photo)

Νέος αρχηγός του Θρύλου ο Παπανικολάου! (photo)

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη. Ο Κώστας Παπανικολάου είναι ο νέος αρχηγός του Ολυμπιακού, έπειτα από την απόσυρση του Γιώργου Πρίντεζη από την ενεργό δράση τον περασμένο Ιούνιο, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να το ανακοινώνει σήμερα Κυριακή (18/9).

Με αυτό τον τρόπο, ο «Παπ» πήρε τη σκυτάλη από τον θρυλικό Πρίντεζη, που είχε λάβει το χρίσμα μετά το φινάλε της λαμπρής καριέρας του Βασίλη Σπανούλη.

Ο έμπειρος φόργουορντ, που ήταν και αρχηγός της Εθνικής στο EuroBasket και έχει τιμήσει και με το παραπάνω την «ερυθρόλευκη», θα είναι πλέον εκείνος που θα ηγηθεί, ώστε ο Θρύλος να βαδίσει σε νέες επιτυχίες και τρόπαια στο άμεσο μέλλον. 

Μάλιστα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε και σε μία εντυπωσιακή ανάρτηση για τον Παπανικολάου, τον οποίο απεικονίζει ως γίγαντα στο λιμάνι του Πειραιά!

«Με έναν καλό καπετάνιο, ένας τραχύς ωκεανός μετατρέπεται σε ήρεμη λίμνη! Κυρίες και κύριοι, οι ερυθρόλευκοι σαλπάρουν ενόψει της σεζόν 2022/23 σε μερικές ημέρες. Ο νέος αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, και το πλήρωμά του σας εύχονται καλό ταξίδι και ήρεμες θάλασες», έγραψαν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι».

Δείτε την εντυπωσιακή ανάρτηση:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ