ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη σύμβαση με τη FlexCar

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη σύμβαση με τη FlexCar

Μεγάλο ρόλο παίζουν στον σύγχρονο αθλητισμό οι χορηγοί. Δίνουν πολλά στις ομάδες, στους συλλόγους. Δίνουν ώθηση, σε εποχές δύσκολες και στηρίζουν. Έτσι και στον Ολυμπιακό, όπου οι χορηγοί στέκονται δίπλα στον Σύλλογο. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανανέωσε τη σύμβαση με τη FlexCar και προχωρούν μαζί. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προχώρησαν στη σχετική ανακοίνωση, της ανανέωσης της συνεργασίας του, με την εταιρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η… ευέλικτη συνεργασία μας με την FlexCar δεν επεκτείνεται απλά, εξελίσσεται και από συνεργάτης γίνεται Επίσημος Χορηγός μας!

Η σεζόν 2022/23 θα είναι μια ακόμη χρονιά με σημαντικές προκλήσεις για την ομάδα μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στη διάρκεια της οποίας το καινοτόμο brand ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων θα είναι σύμμαχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στηρίζοντας τις προσπάθειες της διοίκησης, των παικτών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, εντός και εκτός γηπέδου.

Η αναβάθμιση της συνεργασίας με την FlexCar σηματοδοτεί ταυτόχρονα την έναρξη μιας κοινής προσπάθειας με επίκεντρο το μπάσκετ, το σεβασμό στο άθλημα και την κοινωνική προσφορά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε και πάμε σε άλλο επίπεδο τη συνεργασία μας με τη FlexCar!», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης. «Πρόκειται για μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες ευέλικτου leasing οχημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με υπερσύγχρονες μεθόδους λειτουργίας, νεανικό και ικανότατο management team και τεράστια προοπτική ανάπτυξης. Είμαστε σίγουροι ότι η ένταξη της FlexCar στην ομάδα των Χορηγών του Ολυμπιακού, θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας για τα επόμενα έτη και θα την αναδείξει πρωταθλήτρια στους τομείς δράσης της!».

Από την πλευρά του, ο Συνιδρυτής και Πρόεδρος του FlexGroup, Γιώργος Μπιζάς, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα πιο ιστορικά club της Ευρώπης, με πλούσια παρακαταθήκη και στο Ελληνικό μπάσκετ και μας ενώνουν πολλά περισσότερα από την περσινή εξαιρετική μας συνεργασία. Οι αξίες που υπερβαίνουν το παρκέ και βάζουν σε προτεραιότητα το ήθος, την ακεραιότητα και την προσφορά στην κοινωνία, όπως επίσης, η αγάπη για το παιχνίδι, είναι ιδανικά με τα οποία ταυτιζόμαστε κι εμείς ως εταιρεία. Στηρίζουμε με υπερηφάνεια την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη φετινή σεζόν, με την προσδοκία η χορηγία μας να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη και να συνεχίσει να μετατρέπει το όραμα σε πράξεις».

Ποια είναι η FlexCar Α.Ε.

Η FlexCar ιδρύθηκε το 2018 και είναι ένα καινοτόμο brand που δραστηριοποιείται στη μίσθωση οχημάτων, προσφέροντας λύσεις ευέλικτου leasing με το μοντέλο Car-as-a-Service.

Η FlexCar απλοποιεί τη διαδικασία απόκτησης και χρήσης ενός αυτοκινήτου, συνδυάζοντας τα οφέλη του παραδοσιακού leasing με την απόλυτη ευελιξία, προσφέροντας σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αποκτήσουν το όχημα που επιθυμούν, με ανοικτό συμβόλαιο, χωρίς προκαταβολή, γραφειοκρατία και κρυφές χρεώσεις. Οι πελάτες της FlexCar απολαμβάνουν μια απλή, εύκολα προσβάσιµη και all-inclusive υπηρεσία, πληρώνοντας μόνο ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, το οποίο καλύπτει τα πάντα εκτός από το καύσιμο, δηλαδή τα τέλη κυκλοφορίας, μικτή ασφάλεια και τα κόστη συντήρησης και επισκευής του οχήματος. Η πρόταση της FlexCar αποτελεί τον πιο απολαυστικό τρόπο να αποκτήσει κάποιος το αυτοκίνητο που επιθυμεί, για όσο καιρό θέλει, έχοντας δυνατότητα να το επιστρέψει, να το αλλάξει ή να το εξαγοράσει, ανά πάσα στιγμή στη διάρκεια του μισθώματος.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 150 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται ήδη στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία, ενώ αναμένεται να επεκταθεί σε ακόμη δύο διεθνείς αγορές μέχρι το 2023. Η εταιρεία έχει τη στήριξη έγκριτων εγχώριων και διεθνών θεσμικών επενδυτών, όπως οι Fasanara Capital, VentureFriends, Seaya Ventures, Uni.Fund, Frontline Ventures κ.α, που ενισχύουν τις προοπτικές επέκτασης και παγκόσμιας επιτυχίας του εγχειρήματος της».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ