ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σταμολάμπρου: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες για αυτό που έρχεται…»

Σταμολάμπρου: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες για αυτό που έρχεται…»

Ανυπόμονη δηλώνει η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου για τη νέα σεζόν που άρχισε με πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Aναλυτικά όσα είπε: «Μια νέα περίοδος για εμάς, η αρχή ήταν πολύ καλή, καθώς νικήσαμε τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για το Κύπελλο. Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένες για αυτό που έρχεται.

Πρώτος στόχος μας είναι σίγουρα η πρόκριση στην Euroleague. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κοιτάζει πάντα την κορυφή, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου που έχουμε θέσει σαν στόχο. Παραμονές των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων, δεν είμαστε έτοιμες 100%, έχει περάσει μόλις ένας μήνας προετοιμασίας, θα προσπαθήσουμε όμως να βρεθούμε στο 100% που μπορούμε.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά από την περσινή χρονιά, ο κόουτς είναι ο ίδιος, όπως και ο βασικός κορμός των Ελληνίδων παικτριών, αυτό που ζητάει είναι η πολύ πιεστική άμυνα και διάρκεια για 40 λεπτά.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη χημεία και τη σύσταση μιας ομάδας να παραμένει ο βασικός κορμός με κορίτσια που βρίσκονται 5-6 χρόνια στην ομάδα και άλλες που ανανέωσαν το συμβόλαιό τους. Με κάποιες γνωριζόμαστε με κλειστά μάτια μέσα στο παιχνίδια και αυτό βοηθάει πολύ, καθώς δίνει λύσεις στον κόουτς.

Το γεγονός ότι από τις τέσσερις ξένες παίκτριες θα παίζουν οι τρεις, θεωρώ πως τον Ολυμπιακό τον βοηθάει, δεν βοηθάει, όμως, γενικότερα το μπάσκετ. Όταν ο κόσμος στηρίζει την ομάδα, προσφέρει μια έξτρα ώθηση, περιμένουμε να τους δούμε σε όλα τα παιχνίδια, είναι μια μεγάλη σεζόν και θα χρειαστούμε τη στήριξη τους».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ